Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των Αρχών εδώ και λίγα 24ωρα για τον εντοπισμό της 71χρονη Θεοδώρα Ντρίτσου η οποία αγνοείται από το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, χωρίς να έχει δώσει ίχνη ζωής.
Οι οικείοι της αγωνιούν πολύ φοβούμενοι τα χειρότερα καθώς η γυναίκα πάσχει από άνοια και η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.
Η άτυχη Λαρισαία αναζητείται για 4η μέρα από την οικογένειά της, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται. Στη μάχη της αναζήτησης και ο Ερυθρός Σταυρός Λάρισας που έχει οργανωθεί και με ομάδες αρκετών ατόμων «χτενίζουν» την περιοχή, «ξεσκονίζοντας» από χωράφια και κτήματα, μέχρι γιαπιά και παραπήγματα.
Υπενθυμίζεται πως έχει ενεργοποιηθεί από προχθές και ο Κοινωνικός Συναγερμός SILVER ALERT για την ανεύρεσή της. Κατά πληροφορίες της οικογένειας, τα ίχνη της χάθηκαν όταν επιβιβάστηκε σε αστικό λεωφορείο της γραμμής 11 από την Κεντρική πλατεία της Λάρισας με προορισμό τη συνοικία της Τούμπας, την περασμένη Δευτέρα. Από εκεί και έπειτα δεν έδωσε σημεία ζωής με τους οικείους της να ανησυχούν για την ασφάλειά της.
Όταν εξαφανίστηκε η γυναίκα φορούσε μαύρα ρούχα και κρατούσε άσπρη σακούλα.
Aπό την οικογένεια παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι ή την έχει δει να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6987734400 (Κωνσταντίνα).
Στην ιστοσελίδα «Γραμμή Ζωής» αναφέρονται τα εξής:
«Αγαπητοί φίλοι,
Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης.
Η Θεοδώρα Ντρίτσου, 72 ετών, εξαφανίστηκε στη Λάρισα, το μεσημέρι της 03/08/26.
Η ηλικιωμένη, το μεσημέρι της 03/08/26, στην επιστροφή για την οικία της κατέβηκε από το αστικό λεωφορείο Λάρισας με αριθμό 11 στην στάση Αγία Σοφία στη Λεωφόρο Καραμανλή, μια στάση πριν από το σπίτι της. Έκτοτε, αγνοείται.

Έχει μαύρα κοντά καρέ μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,55μ και είναι εύσωμη.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα με λευκή στάμπα, μαύρο παντελόνι και ανοιχτά γκρί αθλητικά παπούτσια. Φοράει γυαλιά οράσεως. Μαζί της έχει μαζί της μια λευκή σακούλα-τσάντα χειρός, η οποία έχει μέσα ψώνια.
Πάσχει από Άνοια.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το μεσημέρι της 04/08/2026 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.
Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.
Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».
Δείτε φωτογραφίες:























