Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 21:55
LIFE

Παρουσίαση του βιβλίου της Βολιώτισσας Λίνας Βαλετοπούλου σήμερα στο Βόλο






Το βιβλίο «Ζωές σε αναδίπλωση» της Λίνας Βαλετοπούλου από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη  παρουσιάζεται στο Βόλο, σήμερα  Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 στις 7 το απόγευμα στον Πολυχώρο Public (Ογλ 28 με Κονταράτου 9).

Για τη συγγραφέα και το βιβλίο της θα μιλήσουν ο συγγραφέας και ποιητής Γιώργος Παναγιωτίδης και  ο συγγραφέας και δικηγόρος Γιάννης Αντάμης. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η εκπαιδευτικός Ματίνα Μαρδέλη και η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα – που θα μιλήσει επίσης για το βιβλίο – θα συντονίσει την εκδήλωση.

Το βιβλίο είναι  συλλογή διηγημάτων που αναφέρονται σε άτομα και καταστάσεις, σε αισθήσεις και αντιδράσεις ανθρώπων που ζούνε στο σήμερα κουβαλώντας το παρελθόν τους προσπαθώντας να δούνε το μέλλον τους. Στην ουσία είναι ότι δηλώνεται από τον τίτλο του βιβλίου, δηλαδή ζωές σε αναδίπλωση καθώς οι ήρωες, μικροί και μεγάλοι, ξεδιπλώνονται μπροστά μας ζώντας και αντιδρώντας.

Το βιβλίο έχει ήδη παρουσιαστεί σε άλλες ανοικτές εκδηλώσεις με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς εκτός από τις αναλύσεις που έγιναν και παρουσίαστηκαν δόθηκε η ευκαιρία να γίνει διάλογος και ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων. Η Λίνα Βαλετοπούλου στην παρουσίαση του Βόλου, στον Πολυχώρο Public, θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τους παλιούς της φίλους αλλά και για να γνωρίσει τους αναγνώστες της και να υπογράψει τα βιβλία της.