Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 17:31
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου στον Πειραιά






Παραδόθηκε στην αστυνομία ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου Ηλία στον Πειραιά. Η άγρια δολοφονία, έγινε για ασήμαντη αφορμή την Πρωτοχρονιά. Ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές σε βάρος του θύματος. Στην Ασφάλεια βρίσκονται η φίλη του θύματος και ο αδελφός του προκειμένου να δώσουν συμπληρωματικές καταθέσεις. Ο δράστης, ήταν σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών, έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη διάρκεια συναλλαγής για ναρκωτικά είναι 34 ετών, με καταγωγή από τον Αγιο Δομίνικο.

Το χρονικό του εγκλήματος – Ποιό ήταν το θύμα

Ραντεβού θανάτου είχε ο 21χρονος Ηλίας, που λίγες ώρες και αφού είχε αλλάξει ο χρόνος έπεφτε νεκρός από τα πυρά άγνωστου άνδρα έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά ξημερώματα Πρωτοχρονιάς.

Ο νεαρός από τη Νίκαια, διανομέας στο επάγγελμα διασκέδαζε με την παρέα του σε νυχτερινό μαγαζί όταν άρχισαν να λογομαχούν με έναν άγνωστο άνδρα που είχε έρθει για να διασκεδάσει και αυτός με την παρέα του.

Οι δυο άνδρες δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια έξω από το μαγαζί όταν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο άγνωστος τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 21χρονο Ηλία.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή αφήνοντας αιμόφυρτο τον νεαρό ο οποίος είχε προλάβει να προστατέψει και την κοπέλα του η οποία βρισκόταν στο σημείο, δίπλα από τον Ηλία.

Ο άτυχος 21χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

dolofonia04

dolofonia03

dolofonia02

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, όταν ο νεαρός άνδρας ενεπλάκη σε καυγά με έναν άλλον άνδρα, στις 04.00 ανήμερα Πρωτοχρονιάς, έξω από νυχτερινό κέντρο στην οδό Κολοκοτρώνη 115.

Ο άγνωστος, μέχρι στιγμής, δράστης, κατά τη διάρκεια του τσακωμού, φέρεται ότι είπε στον 21χρονο: «έλα έξω να τα πούμε».

Ο νεαρός βγήκε έξω και τότε ο δράστης έβγαλε ένα όπλο, τον πυροβόλησε εξ’ επαφής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Οι θαμώνες του μαγαζιού κάλεσαν το ασθενοφόρο, το οποίο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα καθυστέρησε να έρθει.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ακούστηκαν δύο με τρεις πυροβολισμοί, ενώ έξω από το μαγαζί που διαδραματίστηκε ο καυγάς υπάρχει μία μεγάλη κηλίδα αίματος.

Στο σημείο απ΄ όπου μεταφέρθηκε ο άνδρας βρέθηκαν δύο κάλυκες από πιστόλι.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν άτομα που βρισκόταν στην περιοχή προκειμένου να διευκρινίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το έγκλημα.

Στη διάθεση των Αρχών υπάρχει, επίσης και οπτικό υλικό, από κάμερα ασφαλείας που ήταν τοποθετημένη στο νυχτερινό κέντρο.

Ορισμένες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο νεαρός άνδρας πιθανότατα τσακώθηκε με τον δράστη, για τα… μάτια μιας γυναίκας, μέσα στο κλαμπ.

 

 

Πηγή: protothema.gr