Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 14:46
Ελλάδα

Νικολόπουλος: Θα καταψηφίσω το πολυνομοσχέδιο – Καμμένος: Να παραδώσεις την έδρα σου






Την πρόθεσή του να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα εξέφρασε εκ νέου την Πέμπτη ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο κ. Νικολόπουλος είπε πως δεν πρόκειται να γίνει συνένοχος «σε αυτό το έγκλημα», τονίζοντας ότι θέλει να σέβεται τους πολίτες που εκπροσωπεί.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι χθες, Τετάρτη, του τηλεφώνησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ενόψει της ψηφοφορίας στη Βουλή.

Ωστόσο, υπογράμμισε ότι αν και δεν ηγείται κάποιας «εσωτερικής αντίστασης», κάποιοι μπορεί να βλέπουν διαφορετικά στη στάση του και έτσι, «από σήμερα μπορεί να καταστώ από ανάγκη ανεξάρτητος…».

Μετά τις συνεχείς δηλώσεις του κ. Νικολόπουλου ο Πάνος Καμμένος εξέδωσε δήλωση με την οποία ζητά από τον βουλευτή του κόμματός του σε περίπτωση που «εξαπατήσει στην αποψινή ψηφοφορία τον ελληνικό λαό» να παραδώσει την έδρα του.

Η δήλωσή του κ. Καμμένου έχει ως εξής:

«Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος εξελέγη στις τελευταίες εκλογές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες γνωρίζοντας τα προαπαιτούμενα. Ελπίζω να μην εξαπατήσει στην αποψινή ψηφοφορία τον ελληνικό λαό. Διαφορετικά οφείλει να παραδώσει την έδρα του».