Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 18:29
ΒόλοςΤοπικά

Ο Νίκος Κοίλιας, από τα ιστορικά στελέχη της ΝΔ, στο πλευρό του Αχιλλέα Μπέου






Ενα από τα πιο ιστορικά και αποδεκτά πρόσωπα στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και της αυτοδιοίκησης, ο Νίκος Κοίλιας, δημοσιοποίησε τη συνεργασία του με την παράταξη του Αχιλλέα Μπέου, εν όψει των εκλογών του Μαΐου. Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει:

Φίλες και Φίλοι
Επί σειρά ετών υπηρέτησα στα κοινά ως Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας και κατόπιν ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Μαγνησίας.
Είχα την χαρά να μπορώ νά μοιράζομαι μαζί σας κοινές στιγμές όταν ήμουν στο ΙΚΑ Βόλου και μετά στην Ν. Ιωνία
Πάντοτε με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και την ψήφο σας.
Θεώρησα χρέος μου να ζητήσω την κρίση σας στην πρόθεσή μου να υπηρετήσω την σημερινή Δημοτική Αρχή τού διευρυμένου Δήμου Βόλου από το μετερίζι τής Νέας Ιωνίας.
Η παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ έδρασε Ανεξάρτητα, Αυτόβουλα, με γνώμονα μόνον τα γενικά συμφέροντα των δημοτών τού Βόλου και θέλω να συμβάλλω προκειμένου να χαράξουμε μία συνέχιση τής δυναμικής πορείας στό μέλλον.
Αποφάσισα την ένταξή και συμμετοχή μου σε μια κοινή προσπάθεια με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αχιλέα Μπέο πού αγωνίζεται για την συνέχιση τής ανάπτυξης και τής προοπτικής τού τόπου μας.
Η Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ -ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ έδωσε πολλαπλά δείγματα εντιμότητας, διαφάνειας και ορθού χειρισμού χρονίων και λιμναζόντων προβλημάτων
Θέλω να σας βεβαιώσω ότι :
Έντιμα θα προωθήσω συνειδητά τον συλλογικό αγώνα με γνώμονα την προσφορά και την αγάπη για τον Βόλο τού μέλλοντος. Για την πόλη πού όλοι ονειρευόμαστε και που θέλουμε να γίνει.