Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 11:07
Αθλητικά

Τελείωσε κι αυτό το παραμυθάκι τους – «Καθαρός» ο Βόλος σε όλα τα αντιντόπινγκ κοντρόλ






Από την αρχή της χρονιάς κάποιες ομάδες – παράγοντες, επιδιώκουν συστηματικά να μας πείσουν ότι κάτι μεμπτό συμβαίνει στο Βόλο σε ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική ανωτερότητα των ποδοσφαιριστών του.

Πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι τέσσερις ομάδες της Football League έχουν ζητήσει να γίνει αντιντόπινγκ κοντρόλ στους αγώνες με αντίπαλο το Βόλο (και μόνο με το Βόλο).

Ωστόσο, από χθες το παραμυθάκι που ήθελαν να περάσουν, τους τελείωσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Flnews.gr, το ΕΣΚΑΝ έστειλε έγγραφο στη διοργανώτρια αρχή με το οποίο την ενημερώνει ότι όλοι οι έλεγχοι που έχουν διενεργηθεί από την αρχή της χρονιάς είναι αρνητικοί. Κάτι που σημαίνει ότι όλοι οι παίκτες του Βόλου που πέρασαν από αντιντόπινγκ κοντρόλ είναι «καθαροί».

Στον Βόλο βέβαια, αυτό δεν αποτέλεσε είδηση, καθώς γνωρίζουν καλά το τι συμβαίνει στην ομάδα αλλά και ότι όλα αυτά τα αιτήματα που έγιναν από τις αντίπαλες ομάδες ήταν για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους.

Θυμίζουμε ότι έχουν γίνει σε τέσσερα ματς του Βόλου έλεγχοι αντιντόπινγκ κοντρόλ και συγκεκριμένα κόντρα στη Δόξα, στον Κισσαμικό, στην Κέρκυρα και στον Ηρακλή.

Και το ερώτημα είναι το εξής: Τώρα που τους τελείωσε και αυτό το… παραμυθάκι, τι άλλο θα σκαρφιστούν οι διώκτες του Βόλου για να αμφισβητήσουν την ομολογουμένως αδιαμφισβήτητη ανωτερότητα του Βόλου.

Το μόνο που τους συμβουλεύουμε είναι να σκεφτούν κάτι λιγότερο δαπανηρό, από τους ελέγχους αντιντόπινγκ που τους στοιχίζουν κοντά στις 5.000 ευρώ.