Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 20:07
ΜαγνησίαΤοπικά

Πήλιο: Πελάτης «λαχείο»! – Και τον «φέσωσε» και τον δυσφήμησε






Πελάτης «λαχείο» κλήρωσε σε 50χρονο ξενοδόχο του Νοτίου Πηλίου και συγκεκριμένα ένας 48χρονος Βολιώτης, που ενώ διέμεινε, με την σύζυγο του, στο ξενοδοχείο του, όχι μόνο δεν τον πλήρωσε, αλλά τον δυσφήμισε κιόλας μέσω του διαδικτύου!

Χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε τον 48χρονο, ερήμην, για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω του διαδικτύου σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 48χρονος μαζί με την σύζυγό του είχαν διαμείνει από τις 20 Φεβρουαρίου μέχρι 1 Μαρτίου του 2012 σε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Το δωμάτιο το είχαν «κλείσει» για δυο-τρεις ημέρες, αλλά έμειναν περισσότερες. Την 1η Μαρτίου ο ξενοδόχος ζήτησε χρήματα για το κόστος διαμονής και αντί να πληρωθεί, ο 48χρονος φέρεται να εξαφανίστηκε με την σύζυγό του, αφήνοντας μάλιστα τα πράγματά τους στο δωμάτιο…

Ο ξενοδόχος ανέφερε το συμβάν στο Αστυνομικό Τμήμα Αργαλαστής και αργότερα φέρεται να συνάντησε τον 48χρονο στο δρόμο, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο άρχισε να τον απειλεί πως θα του έκανε ζημιά.

Παράλληλα από τις 23 Μαρτίου του 2014 ως τις 23 Απριλίου του ιδίου έτους φέρεται να είχε αναρτήσει συκοφαντικά σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου κατά του ξενοδοχείου σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα σχόλια αυτά φέρεται να πληροφορήθηκε από άλλους ο ξενοδόχος στις 23 Απριλίου του 2014 και κατέθεσε μήνυση εναντίον του 48χρονου για συκοφαντική δυσφήμιση.