Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Αθλητικά > Βόλος > Η αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό

Για τη Λιβαδειά ταξίδεψε σήμερα η αποστολή του Βόλου, εκεί όπου αύριο Πέμπτη στις 18.00 θα δώσει τον τελευταίο αγώνα της σεζόν κόντρα στον τοπικό Λεβαδειακό.
Οι “κυανέρυθροι” έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, θα αγωνιστεί χρίς άγχος με στόχο να κλείσουν όσο το δυνατόν καλύτερα μία δύσκολο αν μη τι άλλο χρονιά.
Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν από τον Κώστα Γεωργιάδη στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση είναι οι εξής: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Μύγας, Τασιούρας, Μίλετιτς, Κάτσικας, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Φερράρι, Ντε Καμπς, Σκραμπ, Προύντζος, Κόμπα, Ασεχνούν, Χουάνπι, Νάτσο Χιλ, Λάμπρου, Κόντε.
Δείτε Περισσότερα Άρθρα
Φωτογραφικά highlights από του αγώνα Βόλος – Αρης
16 Φεβρουαρίου 2026Βόλος
Κώστας Μπράτσος: ”Περήφανος για τους παίκτες μου”
15 Φεβρουαρίου 2026Βόλος
Η απόλυτη κυριαρχία του Βόλου μέσα από τους αριθμούς
15 Φεβρουαρίου 2026Βόλος












