Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 02:35
Αθλητικά

Ούτε κλήρωση κυπέλλου δεν μπορούν να κάνουν στην ΕΠΟ






Για πολλοστή φορά η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ μπέρδεψε δημοσιογράφους και φιλάθλους με τον τρόπο που έκανε την κλήρωση της φάσης των «16» της διοργάνωσης. Δεν ακούγονταν τα ζευγάρια που έβγαιναν, δεν φαίνονταν τα μπαλάκια και προέκυπταν ζευγάρια στα …μουγκά!

Το μέλος της Επιτροπής που είχε αναλάβει να ανακοινώνει τα ονόματα των ομάδων που κληρώνονταν, δεν σηκωνόταν από τη θέση του για να δείξει τα μπαλάκια ενώ μιλούσε τόσο χαμηλόφωνα, ώστε κάποια ζευγάρια, όπως π.χ. το Χανιά – Ολυμπιακός δεν ακούστηκαν καν και έγιναν γνωστά εκ των υστέρων!

Επιπλέον, η ίδια η Επιτροπή μπερδεύτηκε στο ξεκίνημα της κλήρωσης και ενώ όλοι νόμιζαν πως προέκυψε ζευγάρι Εργοτέλης – Ηρακλής και ακολούθως ακούστηκαν τα Χανιά, τελικά το ζευγάρι ήταν Εργοτέλης – Πανιώνιος και τα Χανιά …έγιναν Πλατανιάς – Ατρόμητος, πριν τελικά γίνει γνωστό πως κληρώθηκαν με τον Ολυμπιακό…

Ανάλογο μπάχαλο είχε επικρατήσει και σε περσινή κλήρωση, ωστόσο η ΕΠΟ φαίνεται πως …δεν αλλάζει και δεν διορθώνει τα λάθη του παρελθόντος, αφήνοντας τα πάντα στην τύχη τους.

Πρόκειται για ακόμα ένα γεγονός που επιβεβαιώνει την ανικανότητα της Ομοσπονδίας ακόμα και για τα στοιχειώδη, ενώ παράλληλα δημιουργεί και υποψίες για το αδιάβλητο της διαδικασίας…

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Ενώ η κλήρωση – παρωδία της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας έχει γίνει πρώτο θέμα σχεδόν σε όλα τα Μέσα, η ΕΠΟ έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό της για το φιάσκο!