Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 02:29
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Οταν μιλούν οι ειδικοί!..






Τον τελευταίο καιρό ο γνωστός σε όλους πια Δημήτρης Πέγιος παραδίδει ραδιοφωνικά μαθήματα περί… κωλοτούμπας. Πολλοί γελάτε μαζί του, αλλά έχετε άδικο, γιατί ο άνθρωπος το έχει σπουδάσει το θέμα και δικαιούται να έχει άποψη.

Και επειδή τα γραπτά μένουν, ιδού η απόδειξη ( ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ 2016-09-30)

Για διαστρέβλωση των δηλώσεών του κάνει λόγο ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Βόλου, Δημήτρης Πέγιος, σε σημερινή γραπτή του δήλωση, αναφορικά με το θέμα της παροχή γάλακτος και την ενότητα της ομάδας πλειοψηφίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Πέγιος αναφέρει: «Σε διαστρέβλωση, με την τακτική της μισής αλήθειας και την απομόνωση φράσεων από όσα είπα στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χρ. Λουκά, σήμερα Παρασκευή, προχώρησαν στα sites που διατηρούν οι κ. Μαρέδης, Καρεκλίδης και η Κ. Τασσοπούλου, είτε εμφανίζοντάς με ως «υπερασπιστή» των ασυγχώρητων λαθών του προηγούμενου αντιδημάρχου, Ηλία Ξηρακιά, και στο θέμα της παροχής γάλακτος στους εργαζομένους, είτε ως πιθανό διασπαστή της αρραγούς ενότητας της ομάδας πλειοψηφίας της αυτοδιοικητικής παράταξης του αιρετού μας Δημάρχου , κ. Αχιλλέα Μπέου.

Οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι αν και αισθάνομαι αδικημένος, εν τούτοις πρώτα και πάνω από όλα βάζω τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών, τα οποία μαζί με τους συναδέλφους μου τιμήθηκα να υπηρετήσω. Συνεπώς όσοι «ονειρεύονται» διασπάσεις και αποστασίες ματαιοπονούν. Συνεχίζουμε ενωτικά, υπό την ηγεσία του Αχιλλέα Μπέου, για να ολοκληρώσουμε το όραμά μας για την πόλη».

Να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Πέγιου τω Πέγιω…