Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 22:57
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Γι αυτό να ανησυχούν στο ΚΙΝΑΛ…






Στο ΚΙΝΑΛ της Μαγνησίας θα πρέπει να αρχίσουν σοβαρά να ανησυχούν. Όταν περιπτώσεις σαν του Γιαννάκου Αναστασίου, του Άγγελου Αγραφιώτη, του Φώτη Λαμπρινίδη και της Φούλης Τσιώμου θεωρούνται σοβαρές και αξιολογούνται σαν παράγοντες κρίσης και…διάλυσης (!) τότε υπάρχει μείζον πρόβλημα στις τάξεις του, που αναφέρεται στην ποιότητα των στελεχών του.

Αν πραγματικά ήθελε να σηματοδοτήσει κάτι νέο και αναγεννητικό το ΚΙΝΑΛ θα έπρεπε να είχε στείλει σπίτι του, μετά πολλών επαίνων, τον Γιαννάκο, που ως μόνο εύσημο στην πλήρη τραγικών αποτυχιών κομματική του παρουσία, θεωρεί το γεγονός ότι στα δύσκολα χρόνια του ΠΑΣΟΚ μπήκε μπροστά! Δηλαδή όταν όλοι εμφανίζονταν απρόθυμοι να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο, αυτός εμφανίστηκε πρόθυμος να παίξει το ρόλο του…μπάζου και να το γεμίσει!

Αξιέπαινη η πράξη του, αλλά… όταν η κοινωνία διασκεδάζει με τις ενέργειες και την συμπεριφορά του Αναστασίου είναι πολυτέλεια για το οιοδήποτε κόμμα να τον «αμείβει» έναντι υπηρεσιών με μια θέση υποψηφίου. Βεβαίως και το γέλιο μας χρειάζεται, αλλά και η σοβαρότητα στο πολιτικό γίγνεσθαι πολύ περισσότερο…