Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 12:17
Θεσσαλία

Νεκρός Γάλλος τουρίστας στην Καλαμπάκα






Οι τελευταίες της ζωής του διακοπές έμελλε να είναι αυτές στην περιοχή Καλαμπάκας για ηλικιωμένο τουρίστα ο οποίος εξέπνευσε μετά από αδιαθεσία που ένοιωσε ενώ διέμενε σε κάμπινγκ.

Συγκεκριμένα ο 77χρονος τουρίστας, υπήκοος Γαλλίας, έφθασε στην Καλαμπάκα για να επισκεφτεί τα Μετέωρα και διέμενε σε κάμπινγκ όπου λίγο πριν τις πέντε χθες τα ξημερώματα αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας για την παροχή των πρώτων βοηθειών όπου οι εφημερεύοντες γιατροί αξιολόγησαν ως σοβαρή την κατάστασή της υγείας του και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Πράγματι ο ηλικιωμένος τουρίστας που σημειωτέον αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του όπως ενημέρωσαν το ιατρικό προσωπικό οι συνοδοί του με ασθενοφόρο διακομίστηκε στα Τρίκαλα όπου εισήχθη στο νοσοκομείο για νοσηλεία και περαιτέρω ιατρική βοήθεια.

Ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού στις έξι περίπου το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός του οφείλεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και το οικείο Αστυνομικό Τμήμα άνδρες του οποίου διενεργούν την σχετική προανάκριση ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

 

 

Πηγή: meteoravoice.gr