Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 14:01
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Μοιράζει πολύ πόνο ο Κοπάνας! Απίστευτες δηλώσεις μίσους και πάθους εναντίον του






Πραγματικό σοκ φαίνεται πως είναι για κάποιους η συστράτευση του Αργύρη Κοπάνα με την αυτοδιοικητική παράταξη του νυν (και αεί…) Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, με αποτέλεσμα οι (εκ)δηλώσεις μίσους και πάθους κατά του προσώπου του να έχουν ήδη ξεπεράσει το όριο της θεμιτής κριτικής και να κινούνται σε αυτά του πανικού και της υστερίας, δηλαδή της απόλυτης γελοιότητας.

Η πλάκα, αν μπορεί να την χαρακτηρίσει έτσι κάποιος, είναι ότι οι κραυγές και οι οιμωγές για τη κομματική διαγραφή Κοπάνα δεν έρχονται κυρίως από επιφανή στελέχη της ΝΔ, αλλά από τύπους σαν τους Καρεκλίδηδες(!), τον Αναστασίου ή έναν ασφαλιστή ονόματι Διαμαντόπουλο, θαμώνα του facebook!

Και βέβαια τα στελέχη ( ο Θεός να τα κάνει τέτοια…) είναι βέβαιο ότι στο παρασκήνιο όλο και κάτι θα “σκαρώνουν”. Δημόσια, όμως, τι να πουν; π.χ. ο πατήρ της κορτσούλας, ο πολύ Καπούλας (και ο “εγκέφαλος” του απονενοημένου διαβήματος), ο Βασιλείου ή ο Κουτσός, που τώρα είναι με την κομματική νομιμότητα (!) και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις με αντίπαλα ψηφοδέλτια, θα ζητήσουν τη διαγραφή Κοπάνα; έλεος!

Σε κάθε περίπτωση σημειώστε ότι όπως φαίνεται από την βιαιότητα και την αισχρότητα των επιθέσεων κατά του Αργ. Κοπάνα, η συνεργασία του με την παράταξη Μπέου έφερε πόνο, πολύ πόνο, σε όλους αυτούς που ακούν Δήμο Βόλου και κάνουν υγρά…όνειρα! Γιατί με αυτά θα μείνουν… και με τους λεκέδες!