Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 07:01
ΒόλοςΤοπικά

Θλίψη για τον θάνατο 42χρονου Βολιώτη

«Εσβησε» χθες το χαμόγελο του 42χρονου Βολιώτη Γεώργιου Κωστάκη. Ο άτυχος άνδρας, που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, άφησε την τελευταία του πνοή χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.
Ο Γεώργιος Κωστάκης αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια αυτοάνοσο πρόβλημα και ο ίδιος και η οικογένειά του προσπαθούσαν να το αντιμετωπίσουν με κάθε τρόπο. Εντούτοις τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο 42χρονος πένθησε για την απώλεια αρχικώς του πατέρα του και στη συνέχεια της μητέρα του, που του στοίχισαν πάρα πολύ. Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλευόταν εδώ και μία εβδομάδα, τελικά κατέρρευσε.
Ο Γεώργιος Κωστάκης ήταν μάγειρας. Αγαπούσε πολύ το ψάρεμα, τον μοντελισμό και τους υπολογιστές. Ηταν έντιμος οικογενειάρχης και στοργικός πατέρας. Παράλληλα διακρινόταν για την αλληλεγγύη του απέναντι στον συνάνθρωπο τον οποίο προσπαθούσε να βοηθά με κάθε τρόπο. Ηταν παντρεμένος και από τον γάμο του απέκτησε έναν γιο, ο οποίος σήμερα είναι 5,5 ετών.
Μετά το άγγελμα του θανάτου του συγγενείς και φίλοι προσπαθούσαν χθες να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του στις δύσκολες αυτές στιγμές που διέρχεται. Ο άτυχος 42χρονος ήταν πολύ αγαπητός.
Η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετίσουν σήμερα στις 11.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου (Κούκος).