Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 22:59
Ελλάδα

Μετάνιωσα που δεν τον κατήγγειλα ότι ασελγούσε στο παιδί μου, λέει η οικιακή βοηθός στη Λαμία






Ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα προσήχθησαν λίγο μετά τις 10.00 το πρωί οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 75χρονου Κώστα Ζήση στον Καραβόμυλο.

Ο σύντροφος της 31χρονης οικιακής βοηθού ανεβαίνοντας τα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου φώναξε μπροστά στις κάμερες: «Για το κορίτσι μου το έκανα, για το μικρό μου κοριτσάκι».

Σε ερώτηση του LamiaReport στην οικιακή βοηθό, αν έχει μετανιώσει, απάντησε ότι μετάνιωσε που από την πρώτη στιγμή δεν πήγε στον Εισαγγελέα και στην Αστυνομία για να καταγγείλει τον 75χρονο.

Να υπενθυμίσουμε ότι από από τις προηγούμενες ημέρες η δικηγόρος της οικιακής βοηθού έκανε λόγο για άλλο κίνητρο και όχι αυτό της ληστείας. Στην κατάθεσή της η οικιακή βοηθός στους αστυνομικούς είχε δηλώσει ότι «ο παππούς μου είχε πειράξει το παιδί».

«Το κίνητρο ήταν η ληστεία και όλα τα άλλα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας» υποστηρίζει η πλευρά της οικογένειας του Κώστα Ζήση. Μάλιστα χθες μιλώντας στο LamiaReport ο ποινικολόγος Γιώργος Δούμας είπε:«Σε περιπτώσεις και αδικήματα όπου υπάρχει αίμα πρέπει να περισσεύει ο σεβασμός και πάνω απ΄όλα η σιωπή και η μετάνοια…».

Πηγή: lamiareport.gr