Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 06:24
ΠαραθλητικάΠαρασκήνια

Μαύρο διήμερο για κάποιους (ευτυχώς λιγοστούς) Βολιώτες






Μαύρες πλερέζες έχουν φορέσει από χθες κάποιοι (ευτυχώς λιγοστοί) Βολιώτες, έπειτα από τα απανωτά… χτυπήματα της Αθλητικής Δικαιοσύνης.

Η αρχή έγινε χθες με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League να δικαιώσει το Βόλο για το ματς με τη Δόξα Δράμας. Μία απόφαση που έφερε την ομάδα του Βόλου στην κορυφή της Football League.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε σήμερα η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που δικαίωσε πανηγυρικά τον Αχιλλέα Μπέο, αθωώνοντας τον από κάθε πειθαρχική ποινή, κάτι που σημαίνει ότι ο Δήμαρχος Βόλου έχει το δικαίωμα να ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο.

Οι δύο αυτές αποφάσεις είναι ξεκάθαρο ότι στεναχώρησαν κάποιους Βολιώτες, οι οποίοι ήλπιζαν μέχρι και την τελευταία στιγμή να στραβώσει η δουλειά τόσο στην περίπτωση του Βόλου, όσο και σε αυτή του Αχιλλέα Μπέου.

Αν μάλιστα κρίνουμε από τον τρόπο που κάποιοι δημοσιογράφοι του Βόλου παρουσίασαν τα δύο αυτές άκρως σημαντικές ειδήσεις, τότε γίνει αντιληπτό, ότι η στεναχώρια τους είναι δυσβάσταχτη.

Εμείς το μόνο που έχουμε να τους συμβουλέψουμε, είναι να κάνουν υπομονή, γιατί οι μαύρες γι αυτούς ημέρες που θα ακολουθήσουν από δω και στο εξής θα είναι πολλές.