Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 12:33
LIFE

Καλεσμένες έκαναν… λαμπόγυαλο το εορταστικό πλατώ του Σπύρου Παπαδόπουλου






Κάθε άλλο παρά ωραία ατμόσφαιρα επικρατεί ορισμένες φορές στα γυρίσματα της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλου.

Όπως είναι γνωστό η εκπομπή μεταδίδεται μαγνητοσκοπημένη, λίγες μέρες πριν την μετάδοση του κάθε επεισοδίου.

Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, γυρίζονται τα εορταστικά επεισόδια που θα μεταδοθούν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, δεν έλειψαν τα απρόοπτα αφού οι απαιτήσεις ορισμένων ξεπερνούν τα όρια ενώ δεν λείπουν ούτε τα νεύρα.

Μία τέτοια αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος στο γύρισμα του εορταστικού επεισοδίου μία τραγουδίστρια επιθυμούσε να τραγουδήσει κι άλλο ωστόσο δεν την άφησαν με αποτέλεσμα να δημιουργήσει έναν πανικό. Μία άλλη σηκώθηκε κι έφυγε επειδή ήθελε να την βάλουν δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, κεντρικό καλεσμένο και δεν την άφησαν!

«Στο γύρισμα για το εορταστικό του ‘Στην υγειά μας ρε παιδιά’ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο έγινε μεγάλη μανούρα από δύο τραγουδίστριες. Η μία τραγουδίστρια ήθελε να τραγουδήσει κι άλλο και δεν την άφησαν και τα έκανε χάλια.’

Η άλλη σηκώθηκε κι έφυγε γιατί ήθελε να την βάλουν δίπλα στον βασικό καλεσμένο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, δεν την έβαλαν να καθίσει δίπλα του κι έτσι προτίμησε να σηκωθεί και να φύγει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τι τραβάει κι αυτός ο Σπύρος…