Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 03:32
Τοπικά

Κάντο όπως ο Καρεκλίδης! – Βρες φίλους εργολάβους για να έχεις…ρευστό!!!






Τελικά αν πιστέψουμε τον εκδότη Γιώργο Καρεκλίδη, η Μαγνησία έχει τους πλέον βολικούς και φιλικούς εργολάβους δημοσίων έργων και πολιτικούς της Ελλάδας, τουλάχιστον. Και αυτό γιατί αν ένας εκδότης, μικρομεσαίος, ως ο ίδιος αυτοχαρακτηρίστηκε, έχει μια επτάμηνη, αςπούμε, επιταγή από μια διαφημιστική εταιρία, π,χ της Αθήνας, δεν χρειάζεται να πονοκεφαλιάζει. Το κάνει όπως ο Καρεκλίδης. Την δίνει σε ένα εργολάβο να του τη «σπάσει» ή την ανταλλάσσει και πλημμυρίζει η επιχείρηση από…ρευστό!

Αυτή την ανεκδοτολογικού τύπου εξήγηση έδωσε χθες στη διάρκεια μιας απερίγραπτης παρουσίας του στην τηλεόραση του Astra και την εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη, όπου αφού αράδιασε ατέλειωτες αρλούμπες και ασυναρτησίες, κακολόγησε και συκοφάντησε τους πάντες και τα πάντα, μας απέδειξε πόσο μικρόνους και μοχθηρός είναι…

Οι ατάκες; του δε πως «όταν παίρνεις μια επιταγή, μπορεί να έχει και πέντε οπισθογραφές, που να ξέρω ποιανού είναι;» ή «που να θυμάμαι με ποιους έχω ανταλλάξει επιταγές όλα αυτά τα χρόνια;» θα γραφτούν στην Ιστορία, ως οι πιο φαιδρές δικαιολογίες που ακούστηκαν ποτέ… ακόμα και από το στόμα ενός Καρεκλίδη!!