Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 14:54
ΒόλοςΤοπικά

Η συγκίνηση και το ευχαριστώ του Αχιλλέα Μπέου (photo)






Συγκινημένος δηλώνει ο Αχιλλέας Μπέος από τη σημερινή απόφαση της αθλητικής Δικαιοσύνης, με την οποία αθωώθηκε πανηγυρικά.

Ο Δήμαρχος Βόλου, μέσω του προφίλ του στο Facebook, χαρακτηρίζει τη σημερινή απόφαση ιστορική τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένεια του, δηλώνει δικαιωμένος και βαθιά συγκινημένος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους του συμπαραστάθηκαν στον αγώνα του για δικαίωση.

Αναλυτικά η δήλωση του Αχιλλέας Μπέου:

Η απόφαση της αθλητικής Δικαιοσύνης με την οποία αθωώνομαι πλήρως από μια κατασκευασμένη κατηγορία που μου είχε αποδοθεί, για λόγους άθλιας μικροπολιτικής σκοπιμότητας της εποχής εκείνης, αναμφίβολα είναι ιστορική, τόσο για μένα όσο και για την οικογένεια μου, που υποφέραμε από την απηνή δίωξη αδίστακτων πολιτικών απατεώνων, που για μια οκταετία μας στιγμάτισαν.
Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι για μια ακόμη φορά δικαιώνεται η εκτίμησή μου – και ευτυχώς – ότι υπάρχουν δικαστές, με ήθος, αξία και ακεραιότητα, στους οποίους μπορεί να προσφεύγει και να προσβλέπει ο πολίτης για να προστατευτεί.
Δεν πανηγυρίζω, αλλά εύλογα αισθάνομαι την ανάγκη, όντας βαθιά συγκινημένος, να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά και την ικανοποίησή μου και να ευχαριστήσω όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν στον αγώνα μου για δικαίωση.