Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 19:35
ΒόλοςΤοπικά

Η «Σοφία» είναι εδώ! – Δεύτερο έντονο κύμα χιονοπτώσεων σήμερα σε Βόλο – Μαγνησία






Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, Παρασκευή,4 Ιανουαρίου  2019, στην Θεσσαλία, σύμφωνα με τις προγνώσεις της ΕΜΥ, αλλά και άλλων μετεωρολόγων, με την εκδήλωση νέων έντονων χιονοπτώσεων από τις απογευματινές ώρες και μετά και καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Τα πιο έντονα φαινόμενα θα εντοπίζονται στο Πήλιο. Η χιονόπτωση θα είναι πυκνή και στον Βόλο με θερμοκρασίες και κάτω από το μηδέν μέχρι και αργά το βράδυ, με τις χιονοπτώσεις στα ορεινά να σταματούν το πρωί του Σαββάτου 05/01.

Από τις μεσημεριανές ώρες θα αρχίσουν να σημειώνονται χιονοπτώσεις και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία μέτριας έντασης οι οποίες στην ανατολική Θεσσαλία θα είναι και έντονες από το απόγευμα (Αγιά, παράλια Λάρισας, Μαυροβούνι, Πήλιο-Μαγνησία).

Σύμφωνα με το meteo.gr, θα εκδηλωθεί ασθενής χιονόπτωση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -2 έως 0 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με την εκδήλωση χιονόπτωσης, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους -2 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.