Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:50
Αθλητικά

Εχασε την ευκαιρία, αλλά όχι το μεγάλο στόχο

ÊÕÐÅËËÏ / ÂÏËÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)





Ο Βόλος ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 3-1 και σε συνδυασμό με το 7-0 (!!!) της Λαμίας στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας αποχαιρέτησε το θεσμό του κυπέλλου.

H AEK προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με τον Μοράν, ωστόσο η αντίδραση του Βόλου ήταν άμεση με τον Πίσπα να φέρνει το ματς στα ίσα στο 7ο λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Βόλος είχε τον έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσε ακόμα και προηγηθεί.

Στην επανάληψη όμως ο Ουζουνίδης βρήκε τις λύσεις με τον Λιβάγια, ο οποίος με δύο τέρματα στο 59ο και στο 71ο λεπτό έδωσε τη νίκη στην Ενωση.

Βέβαια, για να αποκλειστεί ο Βόλος από τη συνέχεια του θεσμού απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να επικρατήσει η Λαμία με πολλά γκολ του Απόλλωνα Λάρισας. Κάτι που συνέβη, με την ομάδα από τη Φθιώτιδα να σημειώνει 7 γκολ εκ των οποίων τα 6 από τη στιγμή που προηγήθηκε η ΑΕΚ.

Αυτά άλλωστε είναι τα ωραία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορεί ο Βόλος να αποκλείστηκε σήμερα από τη συνέχεια του κυπέλλου, ωστόσο ο μεγάλος στόχος που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα παραμένει ζωντανός. Και στο τέλος της ημέρας αυτό είναι που μετράει…