Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 12:06
ΠαραθλητικάΠαρασκήνια

Ευρυπίδη πολύ λάδι, αλλά από τηγανίτα τίποτα…






Ενώ η Αστυνομία δεν μπορούσε να έχει την τιμή να συναντήσει τον Ευρυπίδη Τσιμπανάκο, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, δημοσιογράφοι κλάσης, όπως ο Καρεκλίδης και Πέγιος είχαν την τιμή και την άνεση να συνομιλούν μαζί του και να μεταφέρουν τις βαρυσήμαντες απόψεις του σχετικά με τα όσα του καταλόγισε ο Απόστολος Γαλάτης για το ρόλο που  – όπως τουλάχιστον ο Γαλάτης επικαλούμενος πληροφόρηση από την Αστυνομία διατείνεται – είχε στην σε βάρος του εγκληματική επίθεση. Δηλαδή ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο δράσης ήταν ιδιοκτησίας του.

Και αντί να ακούσουμε ένα ξερό και κατηγορηματικό «τι μπούρδες είναι αυτές; Καμία σχέση έχω, ούτε εγώ ούτε το αυτοκίνητο μου», ακούσαμε πολλά άλλα, πολύ πιο ενδιαφέροντα είναι η αλήθεια για συνωμοσίες αθλητικό – πολιτικές (στόχος ο Ολυμπιακός, στόχος η Καπούλα κλπ, μόνο ότι ο Γαλάτης δεν κρύβεται πίσω από τα Κίτρινα Γιλέκα δεν ακούσαμε). Αλλά για την ταμπακέρα, όχι πολλά πράγματα… ή μάλλον τίποτα.

Εντάξει και οι εσωτερικές υποθέσεις της Αστυνομίας να παρέμβουν, όπως απειλεί ο Ευριπίδης, και το FBI και το NCSI, αλλά το γεγονός παραμένει. Όπως και ότι ο Γαλάτης φυσικά και θα ενημερωνόταν, ως θύμα εγκληματικής ενέργειας, για ό,τι νεότερο προέκυπτε από την έρευνα. Αλήθεια από αυτά που λέει έχει και καλό συνήγορο. Δεν τον ενημέρωσε; Ούτε καν ο Θύμιος ο Χούτας με την τεράστια…εμπειρία σε χειρισμούς κορυφαίων δημοσιογραφικών θεμάτων;