Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 15:10
ΜαγνησίαΤοπικά

Εργολαβία για τη βελτίωση σχολικών κτιρίων στο Δήμο Βόλου






Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση τον ανάδοχο το έργου βελτίωση υποδομών σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, που πρόσφερε έκπτωση ποσοστού 60,87%, ανάμεσα σε πέντε συνολικά ενδιαφερόμενους. Το έργο ήταν προϋπολογισμού δαπάνης 1.400.000 € με ΦΠΑ και συγκεκριμένος ανάδοχος το αναλαμβάνει με συμβατικό ποσό 441.740,02 €.

Επίσης, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του έργου «Ανάπλαση της κεντρικής περιοχής Ν. Αγχιάλου», προϋπολογισμού 653.000 € με τον επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Νάνο να ζητάει τα χρήματα να πάνε σε άλλες ανάγκες του Δήμου και τη διακήρυξη του έργου «Κατασκευή χώρων υγιεινής για τα 32ο & 10ο Νηπιαγωγεία Βόλου και τα 18ο & 29ο Δημοτικά Βόλου» προϋπολογισμού 160.000 €.

Τέλος, κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η απευθείας ανάθεση προμήθειας φυτών, τύρφης και εργασιών επισκευής των δικτύων άρδευσης για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από βανδαλισμούς στο κέντρο της πόλης, στην πορεία στη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου, με τη ΛΑΣ να ψηφίζει αρνητικά.

Εκτός ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκε η μελέτη και η διενέργεια διαγωνισμού για την προμήθεια με χρηματοδοτική μίσθωση (leasing) επιβατικών αι ημιφορτηγών διάρκειας πέντε ετών, ενδεικτικού προϋπολογισμού 719.200 €.