Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 02:27
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

“Εξυπνη Πόλη” ή “Νεκρή Πόλη”;






Δεν της φτάνει η πασιφανής πολιτική ανεπάρκεια που την χαρακτηρίζει, είναι κι αυτή η κακή (λόγω dna;) αίσθηση του χιούμορ που κάνει την περίπτωσή της πολιτικά θλιβερή. Ο λόγος για την κορτσούλα του Βαγγέλη, που απαντώντας σε ανακοίνωση του Δήμου Βόλου για την απομάκρυνση της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το Βόλο, όχι μόνο δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να αντιπαρατεθεί, σε ένα καίριο θέμα, με τον ΣΥΡΙΖΑ (αντίπαλο του κόμματος της ΝΔ, που υποτίθεται ότι την στηρίζει), αλλά προσπάθησε να προκαλέσει την Δημοτική Αρχή, με τις θέσεις της οποίας, εν προκειμένω, φαίνεται πως συμφωνεί (περιέργως)!

Και προσπάθησε, η κορτσούλα του Βαγγέλη, να κάνει… χιούμορ και σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων ανέφερε: «Μετά από 40 μέρες (δεν θα πούμε ακόμη… καλά σαράντα) η δημοτική αρχή Βόλου, εδέησε να εκφραστεί για τη μεταφορά της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών…». Πέρα βέβαια από την ασχετοσύνη που προδίδειι ο ισχυρισμός, έρχεται και η περισσή αφέλεια του χιουμορίστα (;) με το «καλά σαράντα» να ολοκληρώσει το μπάχαλο…

Βλέπετε μετά την ανακοίνωση, στο πλευρό της, της υποψηφιότητας του εργολάβου κηδειών, Αγγελέτου, ανακοινώθηκε, μόλις χθες, και η υποψηφιότητα της κ. Κουτίνα, υπεύθυνης, επίσης, γραφείου κηδειών! Με αποτέλεσμα τα σχόλια στην πιάτσα να δίνουν και να παίρνουν, με κορυφαίο ότι πλέον θα αλλάξει την ονομασία του συνδυασμού της και από «Έξυπνη Πόλη» θα τον ονομάσει «Νεκρή Πόλη»!

Ήρθε και το «καλά σαράντα» και έδεσε το πράγμα… άντε βρε και “καλή ψυχή”…