Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 08:05
ΘεσσαλίαΤρίκαλα

Ανοίγει το Σαββατοκύριακο το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου






Δόθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού η έγκριση λειτουργίας του Χ.Κ. Περτουλίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr η Δημοτική Αρχή Πύλης, κατ’ εντολήν του δημάρχου Κώστα Μαράβα ολοκλήρωσε όλες τις διαδικασίες που προέβλεπαν ουσιαστικές παρεμβάσεις στο χώρο του Χιονοδρομικού Κέντρου, έτσι ώστε αυτό να λειτουργήσει με απόλυτη ασφάλεια.

«Όλα στην ώρα τους και όλα νόμιμα» είχε δεσμευτεί ο Κ. Μαράβας και χθες ήρθε η έγκριση από το Υπουργείο Τουρισμού, όπως αναμενόταν. Τις τελευταίες μέρες ολοκληρώθηκαν και οι μικροπαρεμβάσεις στο Χιονοδρομικό, οι απαραίτητοι τεχνικοί έλεγχοι στα λιφτ, ενώ διανοίχτηκε μεγαλύτερος χώρος στάθμευσης, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το δυνατόν περισσότερος κόσμος.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου θα λειτουργήσει κανονικά από αυτό το Σαββατοκύριακο, με δυνατότητα φιλοξενίας αθλητών του σκι (αν η ποσότητα χιονιού είναι ικανοποιητική) ή βόλτα με το λιφτ μέχρι την κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός του μεγάλου σαλέ στη βάση του Χιονοδρομικού, θα λειτουργήσει φέτος και το μικρό σαλέ στην κορυφή.