ΒόλοςΚΟΡΥΦΑΙΕΣΤοπικά

Χωρίς ρεύμα ζεί μια οικογένεια στον Βόλο εδώ και μήνα λόγω οφειλών στην ΔΕΗ

Σε απόγνωση βρίσκονται οι γονείς και τα δυο ανήλικα παιδιά τους

Σε απόγνωση βρίσκεται μια οικογένεια απο τον Βόλο καθώς εδώ και ένα μήνα ζει χωρίς ρεύμα λόγω των οφειλών προς την ΔΕΗ. Πρόκειται για ένα νεαρό ζευγάρι ανέργων με δυο παιδιά που η ανάγκη τους έφερε στο κατώφλι της ανέχειας καθώς οι λογαριασμοί τρέχουν αλλά χρήματα για να πληρωθούν δεν υπάρχουν.

Χωρίς

Το συνολικό χρέος προς την ΔΕΗ αγγίζει τις 18.000 Ευρώ.Τα 10.000 Ευρώ αφορούν πρόστιμα που εβλήθηκαν στην οικογένεια λόγω παράνομης επανασύνδεσης. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας των δυο παιδιών αναγκάστηκε να προβεί σ αυτή την ενέργεια καθώς δεν άντεχε να βλέπει τα παιδιά του να κλαίνε όταν πέφτει το σκοτάδι.Προσπαθούν να ζεσταθούν με μια μικρή ξυλόσομπα και να μαγειρέψουν το καθημερινό τους φαγητό χωρίς ρεύμα. Ευτυχώς που τα δυο ανήλικα παιδιά μας πηγαίνουν στο σχολείο και εκεί ζεσταίνονται έστω για λίγο αναφέρει χαρακτηριστικά η νεαρή μητέρα. Ο ίδιος προσπάθησε να διακονίσει το χρέος αλλά απο την ΔΕΗ του ζητούν να καταβάλλει το 30% του συνόλου δηλαδή 6.000 Ευρώ , χρήματα που ο ίδιος δεν έχει.

Χωρίς

Χωρίς

Χωρίς
Η οικογένεια ζητά βοήθεια απ όποιον φορέα μπορεί να συνδράμει ώστε άμεσα να επανασυνδεθεί και πάλι το ρεύμα στο σπίτι τους.

Χωρίς

από το thessaliatv.gr