Θεσσαλία

Χαμόγελο του Παιδιού: Είχαμε ειδοποιήσει τις αρχές στα Τρίκαλα για την οικογένεια του καθηγητή

Ακόμη οι τρικαλινοί παραμένουν σοκαρισμένοι από το θάνατο ενός καθηγητή που η γυναίκα του τον είχε αφήσει μέσα στο σπίτι για μήνες, ενώ μέσα σ’ αυτό έμεναν τα δυο κορίτσια τους 12 και 14 ετών!
Την φρικιαστική υπόθεση σχολίασε στο Facebook το Χαμόγελο του Παιδιού. Σύμφωνα με την ανάρτηση, το Χαμόγελο είχε ειδοποιήσει τις αρχές μετά από ανώνυμη καταγγελία ότι τα παιδιά της οικογένειας ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες…

Η ανάρτηση:
“Άλλη μια τραγική ιστορία για την οποία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ειδοποιήσει τις αρχές από τον Μάρτιο του 2015.
Από δημοσιεύματα διαβάζουμε για την τραγική ιστορία δύο ανήλικων κοριτσιών στα Τρίκαλα που έμεναν για μήνες στο σπίτι τους με την μητέρα τους και τον νεκρό πατέρα τους.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε λάβει ανώνυμη καταγγελία στη Γραμμή 1056 τον Μάρτιο του 2015 για την παραμέληση των δυο κοριτσιών καθώς και για το ότι ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες και είχε ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού», πριν λίγες μέρες, δέχτηκε ξανά ανώνυμη καταγγελία για την ίδια οικογένεια, ενημέρωσε άμεσα το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων όπου και προέβησαν σε έρευνα.
Από την έρευνα της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας βρισκόταν νεκρός στο σπίτι για μήνες. Κατόπιν εισαγγελικής εντολής , τα δύο κορίτσια μεταφέρθηκαν σε προστατευμένο περιβάλλον .
«Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως και κάθε αντίστοιχη περίπτωση, δήλωσε τη διαθεσιμότητα των ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών του οργανισμού για να βρεθούν δίπλα στα δύο ανήλικα κορίτσια”