Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 15:16
Αθλητικά

ΣΟΚ: Απήγαγαν στο Μεξικό τον Πουλίδο, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!






Ο Άλαν Πουλίδο έπεσε θύμα απαγωγής τα ξημερώματα της Κυριακής, χωρίς να υπάρχουν ακόμα ίχνη του. Αφέθη ελεύθερη η σύντροφός του, που είχε απαχθεί μαζί του. ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ όλες οι εξελίξεις…

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές από το Μεξικό ο 25χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού απήχθη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην πόλη Βικτόρια. Λίγο μετά τις 11 το βράδυ σήμανε συναγερμός σε συγγενείς και φίλους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τα ίχνη του ποδοσφαιριστή.

Οι αρχές της πολιτείας Ταμαουλίπας κινητοποιήθηκαν μετά από κάποιες ώρες, ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο που προβλέπεται για εξαφανίσεις / απαγωγές και πλέον οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Για τον εντοπισμό του Πουλίδο σηκώθηκε μέχρι και ελικόπτερο (χωρίς να βρεθούν κάποια ίχνη του), ενώ οι αστυνομικές αρχές τηρούν σιγή ιχθύος σε ότι αφορά την πορεία των ερευνών.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η τοπική αστυνομία επιβεβαιώνει ότι μιλάμε πλέον για απαγωγή και σιγά – σιγά έρχονται στο φως ορισμένες πληροφορίες για το σκηνικό της απαγωγής. Ο Μεξικανός επιθετικός του Ολυμπιακού βρέθηκε με το αυτοκίνητό του μάρκας BMW στην πόλη Βικτόρια από όπου κατάγεται, όμως ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη του λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Την είδηση περί απαγωγής του Άλαν Πουλίδο επιβεβαιώνει με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Milenio και ο αδερφός του, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών ή για πιθανά λύτρα που έχουν ζητήσει για την απελευθέρωσή του Μεξικανού επιθετικού.

Αυτό όμως που έχει μεγάλη σημασία είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Πουλίδο απήχθη μαζί με την σύντροφό του, την οποία οι απαγωγείς μετά από λίγο άφησαν ελεύθερη, αφού προφανώς δεν ήταν ο στόχος τους!

Πηγές, που πρόσκεινται στις αστυνομικές αρχές αναφέρουν ότι ο Πουλίδο με την σύντροφο του βρίσκονταν στον δρόμο επιστρέφοντας από μία εκδήλωση, όταν ένα φορτηγάκι με 6 μασκοφόρους τους ακινητοποίησε και τους απήγαγε. Μετά από λίγες ώρες, η σύντροφος του Πουλίδο αφέθη ελεύθερη στην είσοδο ενός πάρκου, ωστόσο η κατάθεση της δεν έχει καταφέρει ακόμα να διαλευκάνει την υπόθεση.

 

Πηγή: sdna.gr