ΒόλοςΚΟΡΥΦΑΙΕΣΤοπικά

Φρίκη: 50χρονος Βολιώτης βίασε ανήλικη, που την είχε μαθητευόμενη!
Διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος Βολιώτη, ηλικίας 50, περίπου, ετών, ελεύθερου επαγγελματία για βιασμό και για κατάχρηση ανήλικες σε ασέλγεια, κατ’ επανάληψη, άσκησε η Εισαγγελία Βόλου
Η υπόθεση παραπέμφθηκε στη διαδικασία της κύριας Ανάκρισης, ενώ το θύμα φέρεται να είναι ανήλικη, αλβανικής υπηκοότητας, που εκπαιδευόταν (μαθητευόμενη) στην επιχείρηση του φερόμενου ως δράστη του βιασμού και της ασέλγειας, που εκμεταλλεύτηκε το νεαρό της ηλικίας της, αλλά και την δύσκολη οικονομική της κατάσταση.

Η υπόθεση, που ξεκίνησε στο τέλος του 2017, γνωστοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2018, όταν οι γονείς της νεαρής αλλοδαπής κατέθεσαν μήνυση στην Εισαγγελία κατά του 50χρονου επιχειρηματία, οπότε και διατάχτηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα, για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν από τον κατηγορούμενο οι βαρύτατες αυτές πράξεις. Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου και μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής, ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία, η οποία με τη σειρά της προχώρησε στην άσκηση των παραπάνω διώξεων κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η ανήλικη αλλοδαπή, λίγο πάνω από 15 ετών, εξετάστηκε από ιατροδικαστή που διαπίστωσε ότι υπήρχαν ευρήματα που στοιχειοθετούσαν την απαγγελία κατηγοριών κατά του 50χρονου Έλληνα, ο οποίος είναι διαζευγμένος και σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τις καταλογιζόμενες πράξεις.

Οι γονείς της άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι συμβαίνει, όταν η ανήλικη κοπέλα, ξαφνικά σταμάτησε να πηγαίνει στη δουλειά, με τον αδελφό της ανήλικης να αποκαλύπτει τελικά το μυστικό, που στη συνέχεια το επιβεβαίωσε και η ίδια, δηλώνοντας ότι δίσταζε να καταγγείλει τον εκπαιδευτή της, επειδή φοβόταν.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, ο 50χρονος ασελγούσε εις βάρος για αρκετό χρονικό διάστημα, και συγκεκριμένα από τα τέλη του 2017 έως και το φθινόπωρο του 2018, ενώ ο βιασμός φέρεται να έγινε τον περυσινό χειμώνα.
Ο άνδρας με το πρόσχημα της εκπαίδευσης, και της βελτίωσης των γνώσεων της για τη δουλειά, κατηγορείται ότι την καλούσε σε χώρους εκτός εργασίας και εκεί ασελγούσε κατά της ανήλικης, ενώ, κάποια στιγμή, τη βίασε.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com