Τοπικά

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Βόλο με Χριστουγεννιάτικο bazaar

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το δύσκολο έργο του!

 Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

 Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

 Στο Βόλο, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, 10:00-14:00 & 18:00-20:30 στον Δίαυλο, Τοπάλη 14. Το Χριστουγεννιάτικο bazaar στο Βόλο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πολιτισμού Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του Δήμου Βόλου.

 Οσοι δεν βρεθούν σε κάποιο από τα χριστουγεννιάτικα bazaars, μπορούν να βρούν όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού στο eshop: http://www.hamogelo-eshop.gr/shop/products ή να επικοινωνήσετε στο 211-7709980 και 210-7647760.