ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιερέας «λύγισε» κι ενέδωσε σε ερωτικό τρίγωνο: Τον λήστεψαν, τον άφησαν γυμνό στην ερημιά κι έφυγαν

ια απίστευτη ιστορία εκδικάστηκε προ ημερών στο Μονομελές Δικαστήριο κακουργημάτων του Αγρινίου, που είχε πρωταγωνιστές έναν πρώην ιερέα και δύο γυναίκες.

Το περιστατικό είχε λάβει χώρα στο Μεσολόγγι και είχε προκαλέσει την κοινή γνώμη, με τους εμπλεκόμενους να προέρχονται από τη Ναύπακτο. Πρόκειται για έναν 63χρονο πρώην ιερέα και δυο γυναίκες, η μια διαζευγμένη και μητέρα τριών παιδιών και η δεύτερη παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών.

Το χρονικό

Το βράδυ της 20ης Οκτωβρίου του 2015, ο 60χρονος τότε ιερέας, που έκτοτε έχει τεθεί σε αργία, βρέθηκε γυμνός σε ερημική τοποθεσία του Μεσολογγίου από αστυνομικούς. Ο ιερέας ισχυρίστηκε πως είχε κλείσει «ροζ» ραντεβού με τις δυο γυναίκες κι ενώ ενώ επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις στο όχημα της μίας εκ των γυναικών, άγνωστος τον πλησίασε, τον λήστεψε και τον άφησε γυμνό στη μέση του πουθενά!

Οπως ανέφερε ο ιερέας, ο άγνωστος που τον λήστεψε, εξαφανίστηκε μαζί με τις δύο γυναίκες. Ωστόσο, η κατάθεση των γυναικών, ήταν ανατρεπτική, καθώς μήνυσαν τον πρώην ιερέα για απόπειρα βιασμού!

Οι λεπτομέρειες που αναφέρει το agriniopress.gr είναι αποκαλυπτικές κι αναφέρουν ότι, την επομένη του περιστατικού, γνωστός των δυο γυναικών πήρε τα ρούχα του 60χρονου μαζί με ερωτικά βοηθήματα και τα παρέδωσε στη Μητρόπολη Ναυπάκτου!

Έκτοτε, πέρασαν τρία χρόνια και η υπόθεση οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες με τις δυο γυναίκες να είναι κατηγορούμενες για ληστεία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του 63χρονου. Οι κατηγορούμενες, τόσο δια του νομικού τους κ. Παντελή Βαμβακά, όσο και στις απολογίες τους, παραδέχτηκαν πως ως μοναδικό σκοπό είχαν να προσβάλλουν και να γελοιοποιήσουν τον πρώην ιερέα. Αυτό γιατί ο 63χρονος φέρεται να «πολιορκούσε» ερωτικά την διαζευγμένη γυναίκα και να είχε γίνει ιδιαίτερα φορτικός.

Η υπόθεση, μάλλον πέρασε στα ψιλά, μιας και το φερόμενο ως θύμα, απέσυρε την μήνυση, αλλά και οι γυναίκες απηλλάγησαν για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ωστόσο, δικάστηκαν για το κακούργημα της ληστείας και καταδικάστηκαν σε τριετή φυλάκιση με αναστολή.

Εκκρεμεί η απόφαση της έδρας για την απόπειρα βιασμού, αν και κατά πως φαίνεται, οι δυο πλευρές, μάλλον έχουν αποφασίσει να αφήσουν πίσω τους όλα όσα έγιναν…

 

 

Πηγή: agriniopress.gr