Τοπικά

Αποκάλυψη – σοκ: 35χρονος στον Βόλο ασελγούσε στην 12χρονη κόρη του! – Την κτηνωδία αποκάλυψε ο 10χρονος γιος του

Μια από τις πιο τραγικές και φρικιαστικές ιστορίες που δημιουργεί και σκηνοθετεί η ίδια η ζωή, με μοτίβο τα ολέθρια και αρρωστημένα πάθη των ανθρώπων, φαίνεται πως διαδραματίστηκε πρόσφατα στον Βόλο, όπου οι αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές ερευνούν καταγγελία ενός 12χρονου αγοριού σύμφωνα με την οποία ο πατέρας τους, ηλικίας 35 έως 40 ετών, ασελγούσε σε βάρος της ηλικίας 10 χρόνων αδελφής  του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν η υπόθεση περιήλθε σε γνώση των Αρχών από δεκαημέρου, περίπου, και αμέσως κινήθηκαν οι διαδικασίες με την Εισαγγελία Βόλου, να ζητεί με απόλυτη μυστικότητα από την Αστυνομία επείγουσα προκαταρκτική έρευνα. Το αποτέλεσμα της έρευνα που ολοκληρώθηκε, φέρνει τον «πατέρα» του μικρού κοριτσιού να αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, αποπλάνηση ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια,

Τις φοβερές πράξεις του «πατέρα», που, όπως προέκυψε, εκμεταλλευόμενος την απουσία της συζύγου του για εργασία, ασελγούσε σε βάρος της 10χρονης κόρης τους, αντιλήφθηκε ο 12χρονος  αδελφός της, ο οποίος το είπε στην μάνα και εκείνη με τη σειρά της κατέθεσε μήνυση σε βάρος του συζύγου – βιαστή του παιδιού τους.
Το σπάσιμο της σιωπής μάνας και γιού, οδήγησαν στη μήνυση, φέρνοντας στο φως την αποτρόπαια πράξη’ Η υπόθεση βρίσκεται στην κύρια ανάκριση και όπως αποκαλύπτεται ο πατέρας ασελγούσε τουλάχιστον 6 μήνες τώρα. Μάρτυρες της υπόθεσης μάνα- γιος και το 10χρονο θύμα.

Ο πατέρας, δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, εργάζονταν και φέρεται να προέβη σε αυτές τις πράξεις κατά την διάρκεια απουσίας της συζύγου του, η οποία έλειπε για ώρες από το σπίτι λόγω της εργασίας της.
Ο 12χρονος γιος της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε από καιρό αντιληφθεί το τι έκανε ο πατέρας του στην αδελφή του, αλλά αποφάσισε το τελευταίο διάστημα να τα αποκαλύψει όλα στη μητέρα του, ενώ στη 10χρονη μαθήτρια έγινε ιατροδικαστική εξέταση. Οι πληροφορίες τέλος, αναφέρουν ότι η 30χρονη γυναίκα, έδιωξε τον άνδρα που ασελγούσε σε βάρος της κόρης της και κίνησε νομικές ενέργειες σε βάρος του.