Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024 15:21
Βόλος

«Βόμβες» από Μπέο: «Δεν είναι τυχαίος ο ορισμός Βάτσιου στο Περιστέρι – Ανοίξτε το κινητό του Γκορτσίλα»


Σε καταγγελίες που θα συζητηθούν προχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook. Αφορμή στάθηκε ο ορισμός του Αριστείδη Βάτσιου στον κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος Ατρόμητος – Κηφισιά.

Ο Αχιλλέας Μπέος στην ανάρτησή του αναφέρει γεγονότα που έχουν στιγματίσει τον διαιτητή Βάτσιο και κάποια από αυτά συνδέονται με την Κηφισιά, ενώ θεωρεί ότι ο ορισμός του στον αγώνα του Περιστερίου δεν είναι σύμπτωση.

Παράλληλα καλεί τους αρμόδιους να ανοίξουν το κινητό του Γκορτσίλα και να διαβάσουν τα μηνύματα πριν το αγώνα Καλαμάτας – Καλλιθέας, και τότε όπως υποστηρίζει πιθανώς τα ευρήματα αυτά οδηγήσουν τους αρμόδιους στην πολυπόθητη εξυγίανση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ανάρτησή του ο Αχιλλέας Μπέος: 

“Οι χθεσινοί ορισμοί διαιτητών με αναγκάζουν δυστυχώς να επανέλθω και να υπογραμμίσω τα αυτονόητα, αφού με τρόπο καταφανή προκύπτει ότι οι προκλήσεις και οι μεθοδεύσεις συνεχίζονται και οι δηλώσεις και οι εξαγγελίες για αλλαγή σελίδας στο ποδόσφαιρο μένουν λόγια κενά.
Και γίνομαι πιο συγκεκριμένος με την χαρακτηριστική περίπτωση του ορισμού του Βάτσιου ως διαιτητή στον πιο κρίσιμο αγώνα των playout. Τι εστί Βάτσιος; Αστυνομικός στο επάγγελμα, πριν μερικά χρόνια σφυρίζοντας σε αγώνα Α΄ Εθνικής έδωσε πέναλτι δύο μέτρα έξω από την περιοχή! Γι αυτό είχε υποβαθμιστεί και τον επανέφεραν ένα χρόνο μετά ως διαιτητή Super League. Πέρυσι σφυρίζοντας σε αγώνα της Κηφισιάς στη Super League 2 προκάλεσε τέτοια ένταση και αγανάκτηση στους παράγοντες της αντιπάλου της, που έφαγε – κατά το κοινώς λεγόμενο – το ξύλο της αρκούδας και ο αγώνας διεκόπη. Και είναι αξιοσημείωτο που δεν βρήκε το θάρρος, ούτε άλλωστε εκείνοι που τον πατρονάρουν, να το καταγγείλει.
Σήμερα ορίστηκε σε αγώνα της ίδιας ομάδας, εξαιρετικά κρίσιμης σημασίας, από το αποτέλεσμα του οποίου ενδεχομένως θα εξαρτηθούν οι τύχες κι άλλων ομάδων.
Ασφαλώς ο ορισμός δεν είναι τυχαίος. Δεν είναι σύμπτωση. Και αυτό είναι θλιβερό και εξοργιστικό. Ας τους σταματήσουμε εδώ και τώρα. Και όλοι μας, με πρώτους εμάς τους παράγοντες, ας αποκαλύψουμε και ας αποτρέψουμε τις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις για ένα πρωτάθλημα μεταξύ συγγενών και φίλων, με ομάδες δορυφόρους και φίλα προσκείμενες στο σύστημα. Για τη συστηματική αλλοίωση του πρωταθλήματος.
Απευθύνομαι και στην Κυβέρνηση, που έχει τη δύναμη, και θέλω να ελπίζω και εύχομαι τη βούληση, να παρέμβει και να δώσει μια εξυγιαντική λύση. Επειδή δεν μπορώ και δεν θέλω να μασάω τα λόγια μου και χωρίς να επικαλούμαι μηνύσεις ή αόριστες καταγγελίες καταθέτω μια υπόδειξη: «Ανοίξτε» το κινητό του Γκορτσίλα, διαβάστε τα μηνύματα πριν το αγώνα Καλαμάτας – Καλλιθέας, και πιθανώς τα ευρήματα ίσως σας οδηγήσουν στην πολυπόθητη εξυγίανση. Αλλιώς θα συνεχίσουμε να στρουθοκαμηλίζουμε και να κοροϊδεύουμε εαυτούς και αλλήλους…
Και κλείνοντας μια τελευταία παρατήρηση: Μετά τον ορισμό του Βάτσιου η Κηφισιά στο Στοίχημα εμφανίζεται σαν φαβορί με τον Ατρόμητο, σε αγώνα που γίνεται στο Περιστέρι! Φαίνεται πως η ποδοσφαιρική πιάτσα κάτι ξέρει. Ο καθένας ας συνάγει τα συμπεράσματα του…

Δείτε την ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου