Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 00:35
ΒόλοςΤοπικά

Συνελήφθη ο 40χρονος για τις επιθέσεις γυναικών στον Βόλο


Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο 40χρονος που τις τελευταίες 24ώρες επιτέθηκε διαδοχικά σε τρεις γυναίκες, σπέρνοντας τον τρόμο.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο 40χρονος Βολιώτης, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, θα υποβληθεί σε νέα ψυχολογική εξέταση. Επιτίθεται απρόκλητα εναντίον τους άλλη φορά κρατώντας μαχαίρι ή ξύλα, κι άλλες φορές λεκτικά, βρίζοντας «Θεούς και Δαίμονες» και εκτοξεύοντας διάφορες απειλές σε βάρος τους.

Η δράση του είναι γνωστή στις αρχές. Μάλιστα, παλαιότερα, μετά από μηνύσεις που υποβλήθηκαν σε βάρος του συνελήφθη. Ωστόσο η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή και πανομοιότυπη με ό,τι ίσχυε και με τον Κάμελ: Παραπέμφθηκε για νοσηλεία στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, παρέμεινε για ένα διάστημα στο Αχιλλοπούλειο ακολουθώντας συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή και κάθε φορά που παίρνει εξιτήριο ξανακάνει τα ίδια.

Τις τελευταίες δύο ημέρες φέρεται να είναι ο «αρνητικός πρωταγωνιστής» τριών νέων επιθέσεων σε βάρος γυναικών, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές.

Δύο έγιναν την Τετάρτη το βράδυ και μία την Πέμπτη το μεσημέρι. Η αστυνομία έδρασε αστραπιαία και ο 40χρονος συνελήφθη.