Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023 23:20
Βόλος

Νέα επίθεση στον Μπένετ από τον Βόλο: ”Επαναφέρετε τον στην τάξη ή θέστε τον εκτός διαιτησίας”


Νέα επίθεση προς τον Στηβ Μπέντε εξαπέλυσε η ΠΑΕ Βόλος με αφορμή την ακατανόητη απόφασή του να ορίσει Ελληνα διαιτητή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Στην ανακοίνωσή της, η “κυανέρυθρη” ΠΑΕ υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι ο Μπένετ προκαλεί ζημιά στην αξιοπιστία και στην ανταγωνιστικότητα του ποδοσφαίρου, και καλεί τους έχοντες την ευθύνη ή να τον επαναφέρουν στην τάξη ή να τον θέσουν άμεσα εκτός διαιτησίας.

Τέλος, η ΠΑΕ Βόλος τονίζει ότι δεν θα ανεχθεί να συνεχίζουν να σφυρίζουν τουλάχιστον στα δικά της παιχνίδια διαιτητές βουτηγμένοι στην διαπλοκή, μήπως και γίνουν διεθνείς ως αντάλλαγμα, όπως οι Καραντώνηδες, Διαμαντόπουλοι, Παπαπέτρου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: 

Δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται ο πολύς Στηβ Μπένετ το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην αξιοπιστία αλλά και στην ανταγωνιστικότητα του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, για την προάσπιση και διασφάλιση των οποίων χρυσοπληρώνεται.

Και αν μεν για το ποδόσφαιρό μας ο Βρετανός «αρχιδιαιτητής» ουδόλως ενδιαφέρεται, επιδεικνύοντας μια χωρίς προηγούμενο ασέβεια και προκλητικότητα στους πρωταγωνιστές του, τις ομάδες της Super League, αγνοώντας επιδεικτικά τις ομόφωνες αποφάσεις τους, απορεί κανείς πως και δεν είναι σε θέση να συνειδητοποιήσει ότι παράλληλα βλάπτει τα δικά του συμφέροντα καθώς η υποβάθμιση και η υποτίμηση του κύρους και της αξιοπιστίας του θεσμού των playoffs καθιστούν την δική του επαγγελματική παρουσία εντελώς περιττή.

Ο Στηβ Μπένετ, δυστυχώς, αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, και αναδεικνύεται υπονομευτής, εκούσιος ή ακούσιος είναι αδιάφορο, μιας εκ των πλέον επιτυχημένων, τουλάχιστον τα τελευταία πολλά χρόνια, διοργανώσεων του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι έχοντες την ευθύνη οφείλουν άμεσα ή να τον επαναφέρουν στην τάξη ή να τον θέσουν άμεσα εκτός διαιτησίας.

Και αναφερόμαστε προσωπικά στον Στηβ Μπένετ και όχι σε αυτούς που στην ουσία κάνουν τα «μαγειρέματα» και τους ορισμούς, λέγοντάς του ότι εμείς δεν θα ανεχθούμε να συνεχίζουν να σφυρίζουν τουλάχιστον στα δικά μας παιχνίδια διαιτητές βουτηγμένοι στην διαπλοκή, μήπως και γίνουν διεθνείς ως αντάλλαγμα, όπως οι Καραντώνηδες, Διαμαντόπουλοι, Παπαπέτρου και κάποιοι άλλοι που θα τους αναφέρουμε εν ευθέτω χρόνω, χωρίς να σέβονται ούτε την οικογένεια τους.

Ευελπιστούμε μέχρι αύριο να έχει η γίνει η αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου, διαφορετικά θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις.
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com