Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024 04:18
ΜαγνησίαΤοπικά

Ο Νίκος Τζούμας υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ


Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ανακοινώνει τον Νίκο Τζούμα ως υποψήφιο βουλευτή. “Η επιλογή αυτή ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιο στη Μαγνησία και προσδοκούμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Καλή δύναμη και καλό αγώνα να ευχόμαστε” αναφέρει η Νομαρχιακή.

O Nίκος Τζούμας γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 73 στο Βόλο από γονείς με Μικρασιάτικη καταγωγή, από πατέρα Πλοίαρχο του Εμπορικού Ναυτικού και μητέρα εργαζόμενη στην Καπνοβιομηχανια Ματσάγγου.
Από τα μαθητικά του χρόνια δραστήριος, διέτελεσε πρόεδρος των 15μελών μαθητικών συμβουλίων στο Γυμνάσιο και το Πολυκλαδικό Λύκειο όπου μαθήτευσε ενώ ήταν στην πανελλαδική οργανωτική επιτροπή κατά την «εξέγερση των 16αρηδων» το 1991.
Την περίοδο των Καταλήψεων ο Νίκος Τζούμας είχε αναλάβει πρωινή εκπομπή στο ραδιόφωνο του Πολυκλαδικού Λυκείου και αυτό ήταν η αφορμή να συνεχίσει την ενασχόλησή του με την δημοσιογραφία έως και σήμερα δημιουργώντας το Skiathoslife.gr ενώ ήδη είχε εργαστεί στο Ράδιο ΕΝΑ, το Ραδιο Μαρκόνι 96.1 και το Δημοτικό Ραδιόφωνο μέχρι το κλείσιμό του. Σήμερα παραμένει ανταποκριτής των Β. Σποράδων σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και στον ASTRATV.
Από τα μαθητικά του χρόνια ήταν δίπλα στην παράταξη και μέλος της ΠΑΜΚ ενώ διετέλεσε και γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ επί προεδρίας Κωνσταντίνου Σημίτη.
Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρονικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Εργαστηρίου Δημοσιογραφίας.
Εθελοντικά προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Δήμο Νέας Ιωνίας λειτουργώντας το πρώτο πιστοποιημένο εργαστήρι πληροφορικής.

Ανέλαβε την Διεύθυνση των Κέντρων Νεότητας επί Δημαρχίας Παύλου Μαβίδη στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο και το Μεταξουργείο με πλούσια δράση και πλήθος εκδηλώσεων.
Στην διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων επιλέγει στην θέση του Manager της Αthens Olympic Broadcasting για τους Αγώνες Ποδοσφαίρου του Πανθεσσαλικού Σταδίου με την υπευθυνότητα φιλοξενίας των ξένων ανταποκριτών και των τηλεοπτικών συνεργείων με την ανώτερη βαθμολογία αξιολόγησης από όλα τα Στάδια της χώρας επιβεβαιώνοντας την άριστη οργανωτική του επάρκεια.
Από το 2002 έως και σήμερα εργάζεται ως τεχνικός δικτύου στην Cosmote Technical Service (ΟΤΕ) συνεχίζοντας παράλληλα και την δημοσιογραφική του δραστηριότητα.
Στην Σκιάθο όπου διαμένει τα τελευταία 10 έτη παραμένει ενεργό μέλος της παράταξης στην θέση του Αντιπροέδρου της Τοπικής Οργάνωσης, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Σκιάθου, μέλος του Δ.Σ. και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου του Αθλητικού Ομίλου Σκιάθου, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Σκιάθου, ενώ για τρία χρόνια πριν την πανδημία του Κορωνοϊου συνεργάστηκε με το inSETE για την λειτουργία των Σχολείων Τουρισμών OnTour Πανελλαδικά.
Εχει μία κόρη την Δέσποινα Τζούμα τελειόφοιτη στην τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του ΑΤΕΙ Ιονιων Νήσων.

Δήλωση Τζούμα:
“Με μεγάλη μου χαρά και τιμή έμαθα ότι προτάθηκα από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, για να διεκδικήσω μια έδρα στη Μαγνησία στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το κόμμα μου, το οποίο υπηρετώ πιστά πολλά χρόνια τώρα, για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη σε μένα.
Κατανοώ πλήρως τη σοβαρότητα του ρόλου, που μου ανατέθηκε, όπως και την ευθύνη που αναλαμβάνω από σήμερα. Στο διάστημα που απομένει μέχρι να στηθούν οι κάλπες, υπόσχομαι να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, μα πάνω απ’ όλα να αγωνιστώ με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και να εκπροσωπήσω τη Μαγνησία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Θα πορευθώ στηριζόμενος στις αξίες μου, στην κοινωνική και πολιτική δράση μου και θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω επάξια τη δημοκρατική παράταξη, αλλά και τις Βόρειες Σποράδες, από τις οποίες κατάγομαι.
Αρχής γενομένης από σήμερα, θα βρεθούμε μαζί σε κάθε γωνιά της Μαγνησίας, ώστε να συζητήσουμε από κοντά για όλα τα θέματα που μας απασχολούν, μεταφέροντας τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και το όραμα που έχουμε για τον τόπο μας προς όφελος των πολλών και όχι των λίγων.
Είμαι βέβαιος ότι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας”.