ΒόλοςΤοπικά

Στέγαστρο σε σχολείο της Αγριάς δώρισε η ΑΓΕΤ

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ  προσέφερε ένα στέγαστρο στο  1ου Δημοτικό Σχολείο Αγριάς . Ο Όμιλος αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση στεγάστρου στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο του σχολείου. Παράλληλα, καλύπτει την αναβάθμιση του φωτισμού στις αίθουσες διδασκαλίας.

«Με αυτό τον τρόπο, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συμβάλλει στη βελτίωση της σχολικής καθημερινότητας των περισσότερων από 100 μαθητών και εκπαιδευτικών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς», αναφέρει η εταιρεία και συνεχίζει η ανακοίνωσή της .

«Η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών της σχολικής μονάδας, την οποία κλήθηκα να υπηρετήσω από τη θέση της Διευθύντριας, ήταν μία από τις προτεραιότητες που θέσαμε ως σύλλογος διδασκόντων. Η τοποθέτηση πέργκολας θα βοηθούσε ουσιαστικά προστατεύοντας τους μαθητές από τις καιρικές συνθήκες. Παράλληλα η παλαιότητα των φωτιστικών σωμάτων στις αίθουσες διδασκαλίας καθιστούσαν αδύνατη την διδασκαλία όταν ο καιρός ήταν συννεφιασμένος. Ο σύλλογος διδασκόντων απευθύνθηκε σε εταιρίες της ευρύτερης περιοχής του σχολείου και η ανταπόκριση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν άμεση. Πιστεύουμε με τις παρεμβάσεις που έγιναν να βελτιωθεί η καθημερινότητα των μαθητών μας. Δεν εφησυχάζουμε, στοχεύουμε στην επέκταση της πέργκολας και στις υπόλοιπες δύο αίθουσες, στην αγορά 3 προβολικών για να καλύψουμε τις ανάγκες διδασκαλίας όλων των τάξεων του σχολείου, καθώς και στην αναβάθμιση του εργαστηρίου πληροφορικής. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτική εκπαίδευση στους μαθητές μας μέσα σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον» δήλωσε η κα Ζωή ΓεροστάθηΔιευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς.

Ο κ. Μιχάλης ΒλάχοςΔιευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο, ανέφερε σχετικά «Πιστεύουμε στη νέα γενιά και θεωρούμε καθήκον μας να συμβάλουμε στη δημιουργία προϋποθέσεων για ένα καλύτερο αύριο. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην προσπάθειά μας για ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, καλύτερες και ασφαλέστερες σχολικές υποδομές, καθώς και περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης γνώσεων και δεξιοτήτων. Έτσι, με χαρά ανταποκριθήκαμε στις ουσιαστικές ανάγκες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς, συνεισφέροντας στην αναβάθμιση της σχολικής καθημερινότητας μαθητών και εκπαιδευτικών».