Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 01:17
LIFE

Ο Άγγελος Μπράτης «σφάζει» το GNTM: «Σταμάτησα να είμαι αυστηρός γιατί κατάλαβα ότι δεν θα έρθουν μοντέλα»


Ο Άγγελος Μπράτης, ο καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής μόδας πέρασε το κατώφλι του «Στούντιο 4» και μίλησε για την επιτυχημένη πορεία του στον χώρο της μόδας, τις μεγάλες συνεργασίες του και τις θυσίες που έκανε για να διατηρήσει επί 20 χρόνια το brand του.

Πολλά καλοκαίρια εξομολογήθηκε ότι χρειάστηκε να δουλέψει, ακόμη και να ξοδέψει χρήματα που δεν είχε για να κρατήσει την επιχείρησή του, αλλά δεν τον ένοιαζε γιατί του άρεσε αυτό που κάνει. Και ήταν το μόνο που ήξερε να κάνει οπότε δεν λιγοψύχησε ποτέ.

Η τηλεόραση του έκανε πολύ καλό γιατί διαχειρίστηκε την εσωστρέφεια που είχε. «Μου έκανε πάρα πολύ καλό η τηλεόραση, με έκανε πιο εξωστρεφή, ήμουν πάντα πολύ εσωστρεφής, δεν ήθελα πολύ κόσμο, με έκανε να βλέπω τον εαυτό μου γιατί πριν έλεγα ‘ποιος είναι αυτός ο τύπος;’».

Όσο ήταν στο GNTM αρκετές φορές τον έκριναν ως «πολύ αυστηρό» αλλά ο ίδιος έδωσε την απάντησή του και ήταν επική: «Ήμουν αυστηρός, μετά ήμουν πιο ανθρώπινος, γιατί κατάλαβα ότι δεν θα έρθουν μοντέλα. Την πρώτη χρονιά είπα ‘κάτσε να είμαι αυστηρός μην έρθει καμιά σοβαρή’. Μετά είδα ότι δεν πρόκειται και είπα ‘τι αγχώνεσαι, δεν θα βρούμε top model εδώ μέσα’».

«Την πρώτη χρονιά δεν έβγαινα από το σπίτι μου και είχα απαγορεύσει να με δείχνουν. Δεν ήμουν έτοιμος, δεν ήθελα να ακούσω τη γνώμη καθενός, οπότε όλα τα κομπλιμέντα που πήρα δεν τα διάβασα» είπε.

Η τηλεοπτική του πορεία όμως συνεχίστηκε και δοκιμάστηκε και στο τραγούδι. Πώς του φάνηκε αυτή η εμπειρία; «Ήταν υπέρβαση για εμένα να τραγουδήσω πάνω στη σκηνή» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο