Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024 04:57
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η τιμή για τους «φίλους» ήταν 100 ευρώ την ώρα» – Τι κατέθεσε η 14χρονη από τη Νέα Σμύρνη


Συγκλονίζει η 14χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας ενώ διέμενε σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη. Οι έρευνες των Αρχών για κύκλωμα που εκμεταλλευόταν την ανήλικη είναι σε εξέλιξη ενώ στο στόχαστρο είναι ο 30χρονος «Ρουσλάν» που φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του παιδιού.

«Μου είχαν πει ότι έχουν μια ιστοσελίδα που είναι κορίτσια και πληρώνονται από αυτό. Χρειαζόμουν τα λεφτά και μου είπαν ότι θα είχα απόλυτη προστασία από αυτούς. Για τους «φίλους» η τιμή θα ήταν 100 ευρώ την ώρα σε κάποιο ξενοδοχείο και για τους ξένους 120 με 150 ευρώ. ‘Ενα μερίδιο θα το έπαιρνα εγώ και ένα αυτοί. Θα με βάζανε στο site με ηλικία 18 και όνομα Μαρία, Ναταλία ή Κατερίνα» κατέθεσε η 14χρονη, σύμφωνα με το Star.

«Πήγαμε σε ξενοδοχείο στην Ελευσίνα. Μου είχαν πει οτι θα μου έδιναν σπίτι και ρούχα. Ο «Ρουσλάν» ειναι Ρωσο-τούρκος, μου είχε συστηθεί ως «Δημήτρης». Ο ΤΧ και ο Στέφανος που ασχολιόντουσαν με πλαστά χαρτιά, ληστείες και βίζιτες, ξήλωναν τον νεροχύτη του μπάνιου όταν εμείς με τον Ρουσλάν το κάναμε. Αν τους έβλεπα τώρα, θα τους ρωτούσα γιατί με τράβηξαν βίντεο, τι θα κέρδιζαν;» συγκλονίζει η 14χρονη.

Οι Αρχές προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τις καταθέσεις της στους παιδοψυχολόγους και να ξετυλίξουν το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης ενώ στα εγκληματολογικά εργαστήρια, κάνουν «φύλλο και φτερό» κινητά, sms, βίντεο και συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εγκέφαλος ο Ταχήρ

Ο 29χρονος Ταχήρ φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της υπόθεσης μαστροπείας της 14χρονης. Είναι αυτός που προσέγγισε την ανήλικη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό να την εκδίδει και μάλιστα τις είχε υποσχεθεί δικό της σπίτι και ρούχα όπου θα δέχεται τους πελάτες βιαστές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 29χρονος είναι «επαγγελματίας» μαστροπός.

Μάλιστα σύμφωνα και με την Realnews οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βάσιμες ενδείξεις, πως οι δράστες της υπόθεσης με την 14χρονης συστηματικά και μεθοδικά κυρίως μέσω διαδικτύου, προσέγγιζαν ευάλωτα ανήλικα κορίτσια και με διάφορους τρόπους τα έπειθαν να εκδίδονται σε παιδεραστές που ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν ποσά άνω των 100 ευρώ, για να τα βιάσουν.

Οι αρχές έχουν στη διάθεση τους πληροφορίες, κυρίως για τη δράση του 29χρονου αλλοδαπού συλληφθέντος. Αυτές φέρεται να έχει προωθήσει στην πορνεία, σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας και στο Μεταξουργείο, αλλοδαπές γυναίκες άνω των 20 ετών, τις οποίες είχε “ψαρέψει” από το ίντερνετ.