Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 00:03
ΜαγνησίαΤοπικά

Κλιμάκιο της «Ελληνικής Λύσης» με επικεφαλής τον υπ. Βουλευτή Παύλο Μαρκάκη επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Βελεστίνου


Τα αυτοδιοικητικά θέματα της περιοχής και τα έργα για την προβολή και ανάδειξη του Δήμου Βελεστίνου ήταν το βασικό αντικείμενο της συζήτησης του Δημάρχου κ. Δημητρίου Νασίκα με τον υπ. Βουλευτή της ‘’Ελληνικής Λύσης’’ κ. Παύλο Μαρκάκη.

Ο προγραμματισμός για την κατασκευή του νέου Δημαρχείου έχει ολοκληρωθεί καθώς και για το Μουσείο της πόλης του Βελεστίνου. Το σημαντικότερο είναι να ολοκληρωθεί και ο διεθνής διαγωνισμός για το κτίριο-μουσείο του Ρήγα.

Ο κ. Μαρκάκης – γνώστης της αυτοδιοίκησης – επεσήμανε την δυσκολία να φτάσουν τα έργα σε φάση υλοποίησης και υπενθύμισε στον Δήμαρχο ότι η οργάνωση ολοκληρωμένης Τεχνικής Υπηρεσίας θα του δώσει μια αυτοτέλεια που απαραίτητη στη Δημοτική Αρχή

Υπενθύμισε στον Δήμαρχο ότι το σημερινό Δημαρχείο έγινε με μελέτη του και με την επίβλεψή του όταν ήταν μηχανικός της ΤΥΔΚ αλλά τώρα που η έκταση του Δήμου και οι ανάγκες του έχουν πολλαπλασιαστεί θέλει μεγαλύτερη στελέχωση σε τεχνικό προσωπικό.

Τον κ. Παύλο Μαρκάκη συνόδευε η κ. Αθανασία Μαριτσούδη στέλεχος της ‘’Ελληνικής Λύσης’’ και διαβεβαίωσαν τον Δήμαρχο ότι στην περιοδεία που θα κάνουν στην περιοχή, κατά την προεκλογική περίοδο, θα σταθούν αρωγοί στα θέματα που θα αναδείξουν οι κάτοικοι και όσα χρειάζονται θα αντιμετωπισθούν αργότερα και μέσα από την κοινοβουλευτική διαδικασία του κόμματος.