1 2
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024 22:27
Βόλος

Αποχώρησε ο Αχ. Μπέος από τη συνάντηση στην ΕΠΟ – “Να ευχηθώ να μην έχουμε αίματα”


Λίγο μετά τις 13:00 ο Γιάννης Αλαφούζος άνοιξε το χορό των αποχωρήσεων από τη συνάντηση των ομάδων που συμμετέχουν στα play offs της Super League 1 με τον πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ Στιβ Μπένετ.

«Όλα καλά, απλά έχω επαγγελματική υποχρέωση για την οποία είχα ενημερώσει. Όλα μέσα είναι ήρεμα…», εξήγησε κατά την αποχώρησή του ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ωστόσο μισή ώρα αργότερα τον ακολούθησε ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος περιέγραψε μια διαφορετική κατάσταση.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Απορώ γιατί τόσοι δημοσιογράφοι είστε εδώ, για να γράψετε ή να πάρετε δηλώσεις για ποιο πράγμα. Αυτό το ποδόσφαιρο δεν γίνεται όχι στο Τσιμπουτί, σε κανένα μέρος του κόσμου. Είναι μια φαρσοκωμωδία. Δεν ξέρω τον λόγο που μαζευτήκαμε εδώ, εδώ μαζεύτηκαν για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον αυτός που θα το πάρει να το αξίζει.

Να ευχηθώ να μην έχουμε αίματα. Εγώ διαφωνώ με τέτοιες πρακτικές. Το τι έγινε μέσα θα σας το πουν οι άλλοι, εγώ δεν λέω τίποτα. Φώναξα, αντέδρασα για αυτές τις πρακτικές. Ως εκ τούτου, δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο, εάν δεν γίνουν τομές εδώ και τώρα και παρθούν αποφάσεις. Λυπάμαι πολύ. Τι να καταλήξουν, το θέατρο των σκιών είναι μέσα».