Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 01:42
LIFE

Καρβέλας προς Θεοφάνους: Θεώρησέ το τιμητικό το ότι σε αντιπαθώ – Η σουρεάλ παρέμβαση


Ο Γιώργος Θεοφάνους μιλά με τον Νίκο Καρβέλα από το κινητό της Αννίτας Πάνια.

Μετά το σχόλιο ότι η Αννίτα Πάνια έχει περασμένο στις επαφές της τον Νίκο Καρβέλα ως «άντρας μου» και την ιδιαίτερη τοποθέτηση του Καρβέλα για το γεγονός αυτό, ο Γιώργος Θεοφάνους θέλοντας να μην τον καθυστερήσει, αφού ο Καρβέλας γράφει τον βιβλίο του, τού λέει «σε αγαπάμε, σε λατρεύουμε και να το ξέρεις ε; Το ξέρεις…» για να εισπράξει αρχικά από την άλλη άκρη της γραμμής ένα «όπως και εγώ…».

Και στο σημείο αυτό ο Γιώργος Θεοφάνους θυμίζει ότι η πρώτη του δουλειά ήταν μαζί με τον Νίκο Καρβέλα όπου εκείνος έπαιζε πιάνο και ο Καρβέλας έλεγε τις τότε μεγάλες επιτυχίες του.

«Ένιωθα ότι με αντιπαθείς»

«Ήσουν ένα αντιπαθητικό παιδάκι που ένιωθα ότι με αντιπαθείς» λέει ο Καρβέλας, αιφνιδιάζοντας τον Γιώργο Θεοφάνους που απαντά «καθόλου, σε θαυμάζω αγαπητέ μου μην το ξαναπείς ποτέ αυτό».

Ο Καρβέλας όμως εξηγεί «όλοι οι άνθρωποι που μου είναι αντιπαθείς τους βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέροντες πρέπει να ξέρεις. Άρα θεώρησε το τιμητικό […] Έδειξες ότι έχεις δικά σου… πώς το λένε αυτό στα ελληνικά».

Ο Ψινάκης αναλαμβάνει να του λύσει την απορία, πέφτει μπιπ και ο Θεοφάνους συμπληρώνει εμείς στην Κύπρο το λέμε «σεφταλιά».