1 2
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024 21:00
ΜαγνησίαΤοπικά

Καλά Νερά: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 32χρονου μαχαιροβγάλτη – Δεν αποκλείεται να πέρασε τα σύνορα


Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου ο 43χρονος, που προχθές το βράδυ έπεφτε αιμόφυρτος από το μαχαίρι, που του κάρφωσε
32χρονος γείτονάς του στα Καλά Νερά. Το σοβαρό αιματηρό επεισόδιο παραλίγο να εξελιχτεί σε τραγωδία.

Το θύμα έχει τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Οι αρχές από προχθές το βράδυ που ενημερώθηκαν για το περιστατικό έχουν σημάνει συναγερμό.

Ο 32χρονος δράστης παραμένει άφαντος, όπως επίσης έχει εξαφανιστεί και ο πατέρας του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης και ο πατέρας του
αμέσως μετά το επεισόδιο έβαλαν βιαστικά δύο βαλίτσες στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν. Εκτιμάται ότι δεν αποκλείεται να βρίσκονται ήδη στην Αλ￾βανία, από όπου κατάγονται.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο λόγος του αιματηρού επεισοδίου παραμένει άγνωστος. Ο 40χρονος που δέχτηκε τη μαχαιριά είναι επιχειρηματίας και διαμένει επί σειρά ετών στα Καλά Νερά με την οικογένειά του. Το σπίτι του συνορεύει με το αντίστοιχο του 32χρονου.

Πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής ανέφεραν ότι αιτία της διαφωνίας ήταν πιθανότατα μία αποθήκη, που θύμα και δράστης κατέχουν από κοινού.
Οι δύο άνδρες μάλωναν για το κλειδί, όταν σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο. Η σύζυγος του πα￾θόντος βλέποντάς τον μέσα στα αίματα ανέλαβε να τον μεταφέρει στο Αχιλλοπούλειο με δικό της αυτοκίνητο.

Χθες οι έρευνες παρέμεναν άκαρπες για τη σύλληψη του δράστη, ενώ για τα αίτια της επίθεσης αναμένεται να δώσει κατάθεση στις αρχές η σύζυγος του 40χρονου, αλλά και ο ίδιος όταν συνέλθει.