Άλλες Ειδήσεις

iPhone 11: Τα ονόματα των νέων κινητών, οι «τσουχτερές» τιμές και τα νέα χαρακτηριστικά

Η μεγάλη ημέρα για τους φανς της Apple έφτασε. Σήμερα, η εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα νέα iPhone.

Ο Τιμ Κουκ θα ανέβει στη σκηνή του αμφιθεάτρου Steve Jobs Theater στην εκδήλωση «By innovation only» και θα παρουσιάσει τη νέα ναυαρχίδα της Apple. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα παρουσιαστούν τρία νέα iPhone και όπως μεταδίδει το MacRumors θα ονομαστεί iPhone 11 Pro και 11 Pro Max. Το χαρακτηριστικό «Pro» δίνεται από την Apple, κατά παράδοση, σε όλα τα κορυφαία προϊόντα της. Αλλα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως στο νέο smartphone θα δοθεί το όνομα 11 Max.

Τα χαρακτηριστικά του νέου iPhone

Από τις εκτιμήσεις και τις διαρροές προκύπτει ότι το νέο iPhone θα έχει για πρώτη φορά τριπλή κάμερα. Μάλιστα, η πιο ακριβή έκδοση θα διαθέτει ευρυγώνιο φακό, τηλεφακό και ultra wide angle φακό. Αλλαγή αναμένεται να υπάρξει και στην μπροστινή κάμερα, η οποία από τα 7 Megapixel αναβαθμίζεται στα 12 με δυνατότητα εγγραφής σε αργή κίνηση. Οι νέες συσκευές, όπως λένε οι φήμες, θα έχουν αμφίδρομη φόρτιση, ενώ πλέον δεν θα υπάρχει η τεχνολογία 3D touch.

Δημοσιεύματα προβλέπουν πως η Apple θα κυκλοφορήσει και τις τρεις νέες iPhone συσκευές της την ίδια στιγμή. Οι προπαραγγελίες, δηλαδή, για το iPhone 11 θα ανοίξουν την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, ενώ το επίσημο ντεμπούτο τους στην αγορά θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Οι τιμές του νέου iPhone

«Τσουχτερές» θα παραμείνουν οι τιμές του νέου iPhone, καθώς αναμένεται να ξεκινά από 900 ευρώ και το Max από 996 ευρώ. Τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρείται αύξηση των τιμών στην αγορά των smartphones και αναμένεται, λοιπόν, από την Apple, τη Samsung και τις άλλες εταιρείες να διατηρούν αλλά και να αυξάνουν τις ήδη υψηλές τιμές τους.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr