Ψυχαγωγία

H «καυτή» εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκλεισε τέσσερα χρόνια στην τηλεόραση και χθες βρέθηκε στο πλατό του ΟΛΑ Πρώτη Φορά.

Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για την πορεία της στην ζώνη του Σαββατοκύριακο και για τις σχέσεις που έχει με τους συνεργάτες της: «Βρίσκομαι σε πολύ καλή δημιουργική φάση. Κάνοντας αυτή την ανασκόπηση των 4 ετών θα έλεγα ότι οι περισσότερες στιγμές στην πορεία μου είναι καλές. Φέτος νιώθω όμορφα και δυνατή. Νιώθω ένα πολύ οικείο περιβάλλον στην εκπομπή με προσιτούς ανθρώπους που συζητάμε τα πάντα».

Η Κωνσταντίνα μίλησε και για τις φιλίες που έχει κάνει στο κανάλι με συνεργάτες και παρουσιάστριες άλλων εκπομπών. «Οι σχέσεις, οι φιλίες δοκιμάζονται. Δεν μπορώ να πω ποιον νιώθω φίλο μου μέσα στο κανάλι ακόμα. Είναι δύσκολο να έρθεις κοντά με ανθρώπους που έχουν φορτωμένο πρόγραμμα, που η καθημερινότητα τους είναι αρκετά φορτωμένη».

spiropoulou
Όταν η κουβέντα έφτασε στην αγωγή που έχει κάνει στον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα και στη Σάσα Σταμάτη είπε κατηγορηματικά πως «δεν θα ήθελα να το συζητήσω».

Ακόμη αναφέρθηκε και στο νέο συνεργάτη της εκπομπής της, τον Πέτρο Κουσουλό και τόνισε πως δεν τον «έκλεψε» από τον Δήμο Βερύκιο καθώς ήταν τελειωμένη η συνεργασία τους.

Τέλος αποκάλυψε πως παίρνει πολλά γράμματα από τον κόσμο και νιώθει τυχερή και ευγνώμων για αυτό ενώ δεν δίστασε να πει πως της έχουν κάνει και ερωτική εξομολόγηση μέσα από αυτά.

 

Πηγή: protothema.gr