Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024 17:28
Αθλητικά

“Δεν υπάρχει αύριο στον Ολυμπιακό Βόλου χωρίς τη συσπείρωση του κόσμου”






Τη συσπείρωση του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου ως μόνη λύση ώστε να μπορέσει η ομάδα να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο, ζήτησε η διοίκηση των “ερυθρολεύκων” στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ανέπτυξε όλα τα οικονομικά βάρη που καλείται να σηκώσει ειδικά μετά το “χαράτσι” από την υπόθεση του Τικάο, και τόνισε ότι για να υπάρχει μέλλον στην ομάδα, θα πρέπει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας να σταθεί δίπλα της με έμπρακτο τρόπο ο οποίος δεν είναι άλλος από τη μαζική προσέλευση στο γήπεδο.
Τόσο ο Βασίλης Κούκιος όσο και ο Κώστας Θεοδώρου, τόνισαν μεταξύ άλλων, ότι χωρίς τη συμπαράσταση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, δεν υπάρχει “αύριο” στην ομάδα, διότι πολύ απλά η διοίκηση δεν θα είναι σε θέση να αντέξει τα οικονομικά βάρη που προέκυψαν μετά τη βαριά τιμωρία στην υπόθεση του Τικάο.
Τόνισαν δε ότι οι ίδιοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να δίνουν τον καθημερινό τους αγώνα, ωστόσο ξεκαθάρισαν ότι για να φτάσουν μέχρι το τέλος απαραίτητη προϋπόθεση είναι η στήριξη του κόσμου.

Περισσότερα σε λίγο…