Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 00:12
ΘεσσαλίαΛάρισα

Είχαν μετατρέψει σε μπαρ το σταθμαρχείο Λάρισας – «Έσβηναν φώτα, μουσικές, ουίσκι»! Τι καταγγέλει καθαρίστρια του ΟΣΕ


Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την κατάσταση που επικρατούσε στο σταθμαρχείο Λάρισας πριν την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

Καταγγελία υπαλλήλου της καθαριότητας στο σταθμαρχείο της Λάρισας, έρχεται να ρίξει νέο λάδι στη φωτιά, αναφορικά τον τρόπο με τον οποίο οι εργαζόμενοι σε αυτό δρούσαν εν ώρα εργασίας.

Σύμφωνα με την καθαρίστρια, τα πάρτι στο συγκεκριμένο σταθμαρχείο ήταν συχνό φαινόμενο, με τους εργαζόμενους να μαζεύονται με φίλους τους, να βάζουν μουσική και να πίνουν ποτά.

«Εκείνο το βράδυ είχα ρεπό, γιατί βράδυ δουλεύω. Φεύγω από Θεσσαλονίκη με το 63 19:25, είναι αυτό το τρένο δηλαδή, έτσι πάει, και κατεβαίνω στη Λάρισα και μετά κάθομαι εκεί μιάμιση ώρα και περιμένω το 62.

Μαζεύονταν εκεί πέρα το βράδυ, ας πούμε. Μαζεύονταν, έσβηναν τα φώτα, μουσικές, ουίσκι. Πάρτι ας το πούμε. Εγώ τουλάχιστον όταν πήγαινα εκεί πέρα, έβλεπα κάποια πράγματα, γιατί μιλούσα, χαιρετούσα».

«Ο πίνακας υπολειτουργούσε»

Η ίδια μιλά και για τον περιβόητο πίνακα με τα κλειδιά και την επικοινωνία ανάμεσα σε μηχανοδηγούς αμαξοστοιχιών και σταθμάρχες.

«Ο πίνακας υπολειτουργούσε και θα το ξαναπώ, πιο πολύ συνεννοούνταν με τα τηλέφωνα, σταθμάρχης με μηχανοδηγό. Εγώ αυτό είχα καταλάβει τόσο καιρό, σας είπα είμαι στην καθαριότητα. Η λειτουργία γίνεται με το τηλέφωνο και υπάρχει και ένα σαν GPS εκεί πέρα μηχανοδηγού με σταθμάρχη.

Δύο χρόνια που είμαι εκεί, πρώτα περνούσε η εμπορική προς Αθήνα από την πρώτη γραμμή της Λάρισας και μετά έφευγε το Intercity 62. Αυτό τώρα πώς έγινε δεν γνωρίζω».