Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 01:25
ΠαραθλητικάΠαρασκήνια

”Έχει δίκιο ο Βόλος που φωνάζει” – Τι γράφουν κορυφαίες ιστοσελίδες της χώρας


Πολύ σκόνη σηκώθηκε από το πρωί αναφορικά με τον ορισμό Ελληνα διαιτητή στο ματς του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

Τα όσα υποστήριξε η ΠΑΕ Βόλος αλλά και ο πρόεδρος της Αχιλλέας Μπέος, δεν έχουν μείνει ασχολίαστα από το σύνολο των ΜΜΕ της χώρας.

Και όλα συνηγορούν ότι ο Βόλος έχει απόλυτα δίκιο να διαμαρτύρεται, κάτι που αποτυπώνεται από το σύνολο των ΜΜΕ της χώρας.

Δείτε χαρακτηριστικά τι έγραψαν τόσο ο Βασίλης Βέργης στο sdna.gr όσο και ο Γιώργος Κολοτρώνης στο filathlos.gr

“Έχει δίκιο ο Βόλος που φωνάζει. Είτε παίζει με τον Ολυμπιακό είτε με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ως ομάδα που πέρασε στην 1η εξάδα των play off, ΙΣΗ αντιμετώπιση. Δηλαδή ξένους διαιτητές ΣΕ ΟΛΑ τα παιχνίδια του. Είναι ξεκάθαρο «φάουλ» του αρχιδιαιτητή Μπένετ να τον αντιμετωπίζει ως «ομάδα η οποία συμπληρώνει». Είναι play off, επαναλαμβάνω και για ΟΛΟΥΣ πρέπει να ισχύσουν ΙΔΙΑ κριτήρια.

Κι αυτή τη φορά έχει ΔΙΚΙΟ, ως πρόεδρος της Super League, ο Β. Μαρινάκης που «κράζει» την ΚΕΔ/ΕΠΟ για τις επιλογές των διαιτητών της 1ης αγωνιστικής. Οφείλουν να τοποθετηθούν ΕΠΙΣΗΜΑ η ΚΕΔ και η ΕΠΟ για να μάθει ο κόσμος τα «πως» και «γιατί».

Βασίλης Βέργης (sdna.gr)

——————————————————————————————————————————————————————————–

Δεν μπορώ να ξέρω τι ομάδα θα κατεβάσει ο Βόλος στο ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αλλά ξέρω ότι ο Μπέος έχει δίκιο.

Υποτίθεται ότι υπήρχε συμφωνία πως σε όλα τα ματς των πλέι οφ θα σφυρίξουν ξένοι διαιτητές. Και μεταξύ μας αυτό είναι το σωστό. Οι Ελληνες διαιτητές είναι καρμανιόλα.

Γιατί στον αγώνα του Βόλου με τον Ολυμπιακό η ΚΕΔ όρισε τον Διαμαντόπουλο;

Με αυτή την προκλητική απόφαση απαξιώνεται το όνομα του Βόλου και κατ’ επέκταση της Σούπερ Λιγκ και γενικά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα της Μαγνησίας δικαιούται ίσης μεταχείρισης.

Καμιά σημασία δεν έχει το όνομα της ομάδας. Η δυναμική της, το αν διαθέτει κόσμο και τόσα άλλα. Από τη στιγμή που με το σπαθί της είναι μέσα στην 6άδα οι πάντες οφείλουν να την σεβαστούν και να την αντιμετωπίσουν ανάλογα.

Στο κάτω κάτω ο Βόλος διεκδικεί και ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Μπέος, λοιπόν, έχει χίλια δίκια. Είτε παίξει με την κανονική ομάδα, είτε όχι. Το ίδιο θα έκαναν όλοι στη θέση του. Κάποιοι ίσως και να το χόντρυναν ακόμα περισσότερο.

Η ΚΕΔ της ΕΠΟ είναι εκτεθειμένη και πάνω απ’ όλα στον ίδιο της τον εαυτό. Δημιουργεί θέματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Γιώργος Κολοκοτρώνης (filathlos.gr)