1 2
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024 10:24
Βόλος

Χειροπέδες σε ηλικιωμένη που πέταξε γατάκια σε κάδο σκουπιδιών


Το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας πέρασε σήμερα το πρωί μία ηλικιωμένη γυναίκα στον Βόλο, όταν εντοπίστηκε να πετάει σε κάδο σκουπιδιών τέσσερα γατάκια.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Μαγνήτων στον Βόλο, με την γυναίκα να γίνεται αντιληπτή από Φιλόζωους της γειτονιάς που ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση, αστυνομικοί της οποίας την συνέλαβαν και πήραν μαζί τους τα νεογέννητα προκειμένου να τα παραδώσουν σε φιλόζωους ώστε να φροντίσουν για την επιβίωσή τους. Για την δράστιδα θα ακολουθήσει η διαδικασία του αυτοφώρου και θα πάει η υπόθεση στα δικαστήρια ως κακούργημα.

Η φιλοζωϊκή ομάδα μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα ευχαρίστησε τον Διοικητή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας κ. Μπαλατσουκα, τον αστυνόμο και υπεύθυνο για κακοποιησεις αδέσποτων κ. Βλοντζο, καθώς και όλο το προσωπικό που φρόντισαν τα μωρά μέχρι να προσέλθει εθελοντής να τα παραλάβει. Μέχρι νεοτέρας, θα φιλοξενηθούν από εθελόντρια.

«Οι αστυνομικοί ενήργησαν άμεσα με όλες τις διαδικασίες όπως ορίζει η νομοθεσία. Ευχή μας να τα καταφέρουν τα μωρά διότι είναι με κλειστά τα μάτια», τονίζει η Φιλοζωϊκή Ομάδα Βόλου.