Αθώος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σήμερα ένας αστυνομικός ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου μετά από επεισόδιο στη Νέα Ιωνία με 25χρονο.
Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε στις 2.30 τα ξημερώματα στο πρώην δημαρχείο της Νέας Ιωνίας όπου ο νεαρός είχε ραντεβού με ένα άλλο νεαρό άτομο αλλά σε αυτό παρουσιάστηκε ο αστυνομικός και όχι το άτομο που περίμενε.
Ο αστυνομικός φέρεται να του ζήτησε να αφήσει αυτό το νεαρό άτομο, που είναι μέλος του οικογενειακού περιβάλλοντός του.
Επάνω στη συζήτηση ο 25χρονος είδε τον αστυνομικό να αγγίζει το τσαντάκι του και τρόμαξε γιατί νόμιζε πως είδε θήκη όπλου.
Ανέφερε το γεγονός στις αρχές και ο αστυνομικός συνελήφθη. Ο αστυνομικός δικάστηκε σήμερα στο αυτόφωρο, όπου ο 25χρονος δήλωσε τελικά ότι δεν είδε καλά.
«Νομίζω ότι ήταν το τσαντάκι του αυτό που έπιασε και όχι η θήκη του όπλου», δήλωσε χαρακτηριστικά, με το δικαστήριο να οδηγείται σε απόφαση αθώωσης.
Νωρίτερα του επεισοδίου ο 25χρονος φέρεται να απείλησε και εξύβρισε τον πατέρα του νεαρού ατόμου που περίμενε στο ραντεβού όπου τελικά παρουσιάστηκε ο αστυνομικός, προκαλώντας φόβο στην οικογένειά του.
Ο αστυνομικός που προφανώς ενημερώθηκε το επεισόδιο, έσπευσε να εκτονώσει την κατάσταση.
Μετά τη δίκη του αστυνομικού ο 25χρονος δικαζόταν για απειλή και εξύβριση εξαιτίας του προαναφερόμενου επεισοδίου αλλά τελικά ο μηνυτής ανακάλεσε.
Ηταν μία παρεξήγηση, δήλωσε στο δικαστήριο με το Αυτόφωρο να παύει την εναντίον του ποινική δίωξη.













